Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec bede robila same dobre kroki...chyba, ze odpuszczamy sobie taka adrenalinke? Ty wybierz.
- to będzie twoje zadanie... Nie pokazać cipki przez cały czas.... - no i zebrali się i pojechali w miasto do kina na premiere
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dojechali pod dom. Juz nie czekala na gentelmenta, ktorym nie byl. Wysiadla i szla do domku.
-Myslalam, ze znowu bede sie czuc jak jego zona...a on mnie znowu potraktowal jak kogos na kim mu nie zalezy-myslala sobie
- Maria! Zaczekaj! - powiedział dreptając za nią jak go olała!!!
Odwrocila sie w domu do niego - tak?
- Przebierz się w coś wygodnego... Zaraz do Ciebie przyjdę..- no i poszedł do łazienki
Nierozumiala o co mu chodzi. Poszla do swojej sypialni i tak od razu pod prysznic by zmyc te zle wspomnienia. Przypominala sobie jak sie cieszyla jak ja wprowadzil do tego pokoju i jak sie podjarala...a nagle tak zjebal:( wyszla spod prysznica i owinela sie recznikiem, a do nadgarstka przyjladala waciki bo nie miala tu plastrow
Mikie uprzejmie zabrał apteczkę i czekał w sypialni, ale jak jej nie było i nie było to już wiedział, ze się trzyma swoich postanowień - Odstrzelę tatusia to może zrozumie... - powiedział do siebie i poszedł do niej - Co tu robisz?!
-Bralam prysznic-Odparla od razu -I ide po apteczke teraz jak cie to i teresuje.
- W sypialni jest, idziemy tam.... - powiedział patrząc na nią
-Powiedzialam, ze nie wracam tam. Zepsules wszystko...
- Nie pozostawiasz mi wyboru...
-Jakiego wyboru? O co ci chodzi?
Podszedł do niej i ją przerzucił sobie przez ramię - Wybacz synku...- i zaniósł ją do ich sypialni
-Migueeeel!-krzyknela, ale sie juz nie wiercila bo nie chciala wiecej ran czy cos
jeszcze jej w tyłek przyłożył, a jak zjawili się w sypialni to ją postawił na ziemie, a zaraz usadził na łóżku. - Pokaż rękę..
No to mu pokazala. -To nic powaznego.’ Cienka skora i przetarlam...
- Dziękuję za pomoc, pani doktor... - powiedział i wodą utlenioną przemył jej nadgarstek i nakleił plaster, a potem przemysł drugi nadgarstek. - Ściagnij ręcznik
-Chcialbys...-odparla patrzac na niego
- Zdecydowanie tak.. - powiedział uśmiechając się.
-Miguel, posluchaj...to nie w moim stylu, ale wytñumacze ci spokojnie. Zepsules wszystko. Spodziewalam sie nas...a nie osob trzecich. Nie mam nic do kobiet, ald nie jestem bi. Nue kreci mnie to co ona mi zrobila.’mowilam, ze nie chce, ale nie slychales, a potem powiedziales, ze teraz cie zdradze i kazalws jejnisc po trgo goscia. Ktory przyszedl i gdybym nie zaczela krzyczec to nie wiem...nie reagowales, a potem mowisz, ze nie planowales. Jak mam uwierzyc? Dlaczego mi to zrobiles?to kolejne kary tak?
- Może zanim zaczniesz mi tłumaczysz wspomnisz co sama powiedziałaś... Spełniłem twoją fantazję.... nie masz do siebie pretensji, o to, że marzysz, aby inny cię rżnął! A teraz kładź się do łóżka i nie marudź... Nie wyjdziesz stąd czy Ci się to podoba czy nie!
-Nie pieprz. Powiedzialam to specjalnie i dobrze o tym wiesz.uhhh!!! Przyznaj sie w koncu, ze zepsules to! Ty musisz byc idealny!-no ale wlazla do tego lozka i sie przykryla skoro byla nago
Uśmiechnął się - Trzeba było trzymać język za zębami.... Dostałabyś to o czym marzyłaś... moje usta na całym twoim ciele.... Dobranoc, kochanie..
-Wolales oddac mnie innym niz to o czym mowisz. Nie gadsj juz do mnie-odwrocila sie na bok i zamknela oczy