Nie jesteś zalogowany na forum.
Położył się obok niej i ją złapał za ryjek, żeby się odwróciła do niego i ją pocałował na dobranoc. - Łamiesz zasady!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jakie zasady?!-zapytala zdziwiona, ze jest taki perfidny
- Przypomnij sobie...- powiedział kładąc się obok - Dobranoc, skarbie...
-Ty lepiej pomysl o swoim zachowaniu i co robisz zle. Ze mnie wystraszyles i ciezko mi uwierzyc, ze nie chciales. Przestan mi mowic skarbie i kochanie i naucz sie byc mezem. Szanowac mnie. -odwrocila sie znowu tylem do niego i zamknela oczy. Juz jednak niewierzyla w to, ze cos sie zmieni. Skoro nie wyjechala z Nacho musisla sie przyzwyczaix do takiego ponizania
to ją uszczypnął w tyłek jak się tyłem pchała do niego i zamknął ślepka
-Yaaa!-jeknela jak jeszcze ja szczypal -Jak cie uszczypne w jadra to bedziesz piszczal gorzej niz pedal w operze.
- Skąd wiesz jak piszczy pedał w operze?? - zapytał zerkając na jej plecy
Odwrocila sie przodem -Mozemy sie zaraz przekonac.
- Zapomnij! Moje jądra możesz co najwyżej ssać tak jak potrafisz...
-A ty mogles szczypac? Bedziesz wiedzial jaknpiszczy...-i specjalnie tam rekon wedrowala by sie spial
złapał ją za rękę - Miałaś być grzeczna....
Wyrwala reke -To tez badz.-i sie znowu odwrocila tylem -Daj spac.
to się do niej przykleił od tyłu i ją dotykał po brzuchu - Już dobrze, nie zrzędź... - powiedział ciszej i zamknął ślepia
No to nie odepchnela go, ani nic. Jednak nie odezwala sie juz. Starala sie zasnac. Wiedziala, Ze nie wycoagnie wnioskow
brawo dla niej hahahha Jak już nie marudziła nic to sam też już nic nie mówił i w końcu mu się zasnęło z ręką na jej bebzolu
Ona tez zasnela bo byla wykonczona
Mikie się obudził rano i wstał, żeby jej nie budzić. Poszedł do łazienki i brał prysznic, skoro nic sobie nie pobzykał wieczorem
Maria spala dalej.Na chwile sie przebudzila, ale zaspana myslala, ze wssystko oki i poszla dalej spac
Mikie po prysznicu wrocil do łóżka I jak spala to sobie używał jak chciał, wiec zaczal ja dotykać po cipce. - bez orgazmu jesteś za bardzo nerwowa...
Maria sie obudzila szybko i az sie podniosla do siedzacej pozycji w loku. Zlapla go za reke -Nie pozwalaj sobie.
Zaśmiał się - Chyba nie wiesz co mówisz, kochanie...
Wstala sobie nago -Wracam do swojej sypialni. Moze zaczepie jakiegos ochroniarza na seks...skoro tak chciales zebym sie pieprzyla z facetem. Bedziemy calinmokrzy od potu jak skonczy mnid posuwac.
Zerknął na zegarek - W takim razie możesz mieć problem... Masz 5 minut, aby się przygotować do wyjścia...
-Gdzie? Nigdzie nie bylam umowiona...
- Właśnie się umówiłaś, więc pospiesz się.... Zostały Ci już tylko 4 minuty...