Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria az zadrzala i jej nozki tez -Oh fak...-zaczela sie coraz bardziej podnieca. -Oszaleje...
To już drażnił języczkiem jej łechcinkę tylko i na niej się skupił, a w cipke wpakował się dwoma paluchami i ją na szybko posuwał, skoro już cała dygotała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
I sie zaczela wic i ciagnac go za wlosy z szalu podniecenia. Sapala glosniej
to jezorkiem docisnął jej łechte, zeby pusciła jego i tak już przerzedzone włosyyy!!! ale paluchami się łądnie rozpycjwał i nawet dodał trzeciego palucha, zeby ja cala zapchac
-Ayyy Migueeeel!!!o jezu, zajebiscie to robisz...-wilA sie i pchala na niego jakby to ona jego palce posuwala
Mikie był z siebie bardzo zadowolony i poluzował gwałt na łechcie, ale paluchów nie zabierał
Domiś przechodził i ich usłyszał, więc zapukał. - W całym domu Was słychać!
Zlapala sie za glowke jak tego uslyszala -Ay...zatkaj uszy wiec!-usmiechnela sie do amiguela -Nie przestawaj...
Domenic się zaśmiał i poszedł dalej, a Mikie się męczył, skoro PRAWIE prosiła
No to Maria doszla jeczac seksownie i wykrzyczala jego imie w szczycie!
To jak tak szczytowała to się podniósł i od razu się wbił chujkiem i leciał na ostro
Zlapala go za ramiona mocno i podrapala -Jestes niemozliwy!
co za pizda hahah Uśmiechnął się do niej - Dlaczego? Nie podoba Ci się taki masaż? Twoja ciało jest zachwycone..
-Zaraz dojde drugi raz...jezu, Miguel...co ty mi robisz, kochanie...
- Posuwam Cię tak jak lubisz... Nie myślisz chyba, że odpuszczę sobie spuszczenie się w tobie...
-Uwielbiasz te uczucie...i panowac nade mna...
- Zdecydowanie...lubię gdy jesteś posłuszna...
-Jetsem bardzo posluszna...chce poczuc twoja sperme w srodku...
- Poczujesz to co SAM Ci dam....twoja zachcianki nie są ważne...- powiedział patrząc jej w ślepia
-Dasz mi to co chcesz, Torricelli...
- Dokładnie tak...- pocałował ją w usta u się pchał aż szczesliwie się spuścił, bo chciał, a nie ze ona chciała
I ona doszla razem z nim, a potem powiedziala -Moze zachcianki tez sa wazne.
Zaśmiał się - Tylko tyle zapamiętałaś?
-Wiele zapamietalam-usmiechnela sie -I pragne cie caly czas i ciagle...i caly czas jsszcze bardziej...chociaz znam kazdy kawalek twojego ciala to nigdy mi sie nie znudzi.
- Dzisiaj będziesz mogła skorzystać ile będziesz chciala... cała noc przed nami..
-Dziekuje, ze pan mi pozwala skorzystac z pana ciala-zacieszyla sie