Nie jesteś zalogowany na forum.
To ja jedna reka zlapal w pasie- nie rzucaj się.... wiesz, że to się źle kończy na twojej skórze, kochanie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zaraz dojde, Miguel...nie odsuwajnsie ode mnie...-jeknela
- a jak się odsunę to nie dojdziesz? Może powinienem to zrobić?- pocałował ja w usta
I jak ja calowal to wtedy zaczela dochodzic i glosnidj jeczec i sie bardziej wiercic
To jak się poczula za bardzo to się wycofał i odsunal od niej. Jeszcze jej szpivurtka przyłożył w tylek- nie pozwoliłem Ci dojść!
-Nic nie mowiles na ten temat.-powiedziala po uderzeniu -odslon mi oczy...
Jeszcze raz jej przyłożył w dupę i sam się rozebrał, dopiero wtedy stanął naprzeciwko niej i zdjął jej opaskę z oczu. - Jak się czujesz?
Oblukala go i patrzyla na niego oczkami...zakochanymi ha -Po orgazmie dobrze...ciekawie z tymi kulkami i korkiem...
- więc mam patrzeć i czekać aż znowu dojdziesz z pomocą zabawek?
-Nie...chce ciebie i twojego ciala...z toba chce dojsc, Miguel.
Uśmiechnął się i zmacał ją po cipce. - więc chcesz, abym wyjął kulki?
-Tak, prosze...-odparla podniecons, ze nawet niewiedziala, ze poprosila
- I co się wtedy stanie? - zapytał i ściśnął ją po sutasach
-Zapewne wyplynie duzo moich plynow...
zaśmiał się - W takim razie sprawdźmy...- powiedział i otarł się chujkiem o jej cipkę zamiast wyciągnąć kuleczki
-Miguel...nie taka byla umowa-ale patrzyla na to co robi i nie mogla z podniecenia-Nie ustoje juz na nogach...tak mnie podniecasz...
złapał ją za biodra i trochę uniósł - więc sprawdzimy ile wytrzymasz obejmując mnie w pasie...
eee czaisz, ze włochy i hiszpania póki co nie puszczają bez testu nawet jak masz szczepionkę?!!
To objela go w pasie nozkami -Wyciagnij juz kulki...pragne twojego kutasa...
- I obiecujesz, że szybko nie dojdziesz?
-Obiecuje...bede sie trzymac i dojde z toba...
- Grzeczna dziewczynka...- powiedział i powoli bez pośpiechu wyciągał z niej kuleczki.
No to tak jak uprzedzala wyplywsly z niej soczki, a Maria jeknela seksownie -Mmm...
rzucił kuleczki na łóżko i podciągnął wyżej rączki maryśki, żeby nie myślała, ze juz ma to wszystko z głowy,a potem się wbił chujkiem do oporu
-O Booozeee!!-jekndla i sapnela jak go poczula juz w srodku -Cudownie cie czuc...
zacieszył się - Cała przyjemnośc po mojej stronie, maleńka..