Nie jesteś zalogowany na forum.
nigdze się nie wybierał rpzed orgazmem, ale on był panem i władcą! I wcią zmsiał jej to udowadniać, więc ja złapał za ramiona aby nie mogła nimi ruszać i go obmacywać,a drugą ręką ją po szyi macał zastanwwiajac się czy ją poddusić i wymagać posłuszenstwa
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No tego by chciala hahaha w muslah go nawet o to prosila by mocniej zlapac
-Tak...wlasnie tak mnie rznij...
To ją ścisnął za szyję, żeby dodać sobie autorytetu - Tylko jeśli będziesz posłuszna mi... i tylko MI....- szepnął jej do ucha
-Ay...-jeknela jak juz miala mniej powietrza -Bede...posluszna tylko tobie...
- Jak chcesz to potrafisz....- i jeszcze chwilę ją ogniatał po szyi, a potem ją puścił i podniósł, aby mogła pokazać co potrafi po takim wstępie
No starala sie ladnie to robic, alw juz jej ciezej bylo z brzuchem.
dlatego zamierzał dbać o jej ćwiczenia hahah niech już się martwi co bedzie robiła w 9 miesiącu hahaha podszedł z nią do ściany i sprawdzał jaka jest gibka jak się nie opiera całymi plecami
Jakos mu ufala w tej sprawie wiec byla gibka i napierala na niego tyle ile mogla i calowala go
Za zaufanie została nagrodzona i wrócił już bliżej ściany i się wbijał tak aż mu się w końcu doszło
I ona doszla jak poczula jego sperme i oddychala cieko przy nim. A potem skapa, ze go pocalowala po lodzie! I nikt nie mial skapy haha
już się slina przefiltrowała po tamtym hahaha nie bez powodu ją tyłem odwrócił ahhahaha
- Zmęczona?
-Troszke...odpoczniemy w salonie?
- Jasne.... ale najpierw się ubierzemy
-Oczywiscie-usmiechnela sie i ubrala swoje piekna sukieneczke. Jak on sie ubral to poszli do salonu-To gdzie sie wybierzemy w twoj urlop?
To się zaskoczył - A mieliśmy się gdzieś wybrać?
-masz malinke...musisz wziac wolne...no to mozna wyjechac.
- Yhy.... I dokąd chciałabyś pojechać?
-Gdzies daleko? A moze moglibysmy pojechac w taka tajna podroz bez nikogo? Wymknac sie by nikt nie wiedzial?
- Myślisz, że jest takie miejsce na ziemi? Nie wydaje mi się...
-Chcialabym, zeby bylo...chociaz na chwile-przytulila sie do niego
- Jeśli znajdziesz jakieś miejsce to zobaczymy jak to wyjdzie...
-Moze poszukamy teraz?-zapytala biorac telefon -Moze jakas mala wysepka gdzied w indonezji albo malediwach...
- Jeszcze Zanzibar Ci został...
w końcu tam są wszysc hahaha
-Hmm W Afryce to moze nie koniecznie, bo rqczej mysle o wyspach.-myslala i pokazala mu na telefonie jeden z wysp malediwow -Moze Huraa? Nic tam nie ma, ale chyba o to chodzi...
https://www.google.pl/search?q=maldives … =715&dpr=2
a zanzibar to kurwa co?!
Mikie wzruszył ramionami, bo co on mógł, jak tam nic nie było hahahah - I co chcesz tam robić, skoro woda dookołą?