Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jesli bedziesz tak sie zachowywal to chyba tak. Czasami mi sie wydaje, ze wszyscy sa milsi do mnie od ciebie. Masz takie zarty, ktore wygladaja na prawde...wiec sie tym przejmuje.
- Zapewniam Cię, że jak będę poważnie się zastanawiał nad tym czy tu zostaniesz to od razu Ci o tym powiem...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-I nie traktuj moich uczuc jako blahostke. Przewracaje oczami, kiedy mowie ci co odczuwam jest chyba nie na miejscu. Dziekuje, ze mnie poinformujesz...
- Przewracam oczami tylko gdy wyolbrzymiasz jakieś rzeczy... - powiedział uśmiechajac się.
Nie chcialo jej sie juz gadac i tlumaczyc mu, ze zero wsparcia ma od niego w uczuciach i lekcewazy jej. Niewierzyla w tej chwili znowu ze wrocila tu! I ze sie ciagle stara i chce z nim wyjezdzac:(
Napila sie kawy i zatkala czekolada.
Jak już się nie odezwała to uznał, że da mu żyć ha - Po kawie już chyba będziesz wypoczęta, więc możemy dalej się relaksować w sypialni... Salon to kiepskie miejsce przy ochronie.
-Myslalam, ze moze wyjdziemy na spacer po calej rezydencji...jest tego troche.
- Nie możemy podziwiać ogrodu z balkonu?
-Mozemy wieczorem podziwiac ogrod z sypialni-wystawila mu jezyk
- No to spacer mamy z głowy...
-Nieee. Teraz spacer, wieczorem podziwianie.-wypila do konca i wstala -To sie zbieraj.
Westchnął, skoro nie dała mu wyboru i się podniósł - Prowadź...
No to poszli na ogrod i szli sobie coraz dalej nad wode.
- Chcesz tu popływać? - zapytał jak się coraz bardziej zblizali
-W sukience czy nago?-usmiechnela sie -Odpuszcze sobie. Wszystko mi sie tutaj podoba. Jest pieknie, naprawde. Doceniam twoja prace i to, ze mogles to wszystko stworzyc
Uśmiechnął się - Schlebiasz mi, ale niestety większość to zasługa mojego ojca
-Twoj ojciec tez bylby z ciebie dumny. W koncu splodziles syna-podniosla brwi
- I jeszcze wielu spłodzę... - powiedział zacieszony.
Zasmiala sie i walnela sie w glowke -No dobra, niech ci bedzie.
- Widzisz..... Wiedziałem, że jeszcze zmienisz zdanie - powiedział patrząc na nią.
-To bylo, zeby zakonczyc temat-zasmiala sie
- Wrócimy do tego tematu za jakieś 4-5 miesięcy - powiedział i dalej dreptał, skoro nie umiała kłamać!
I dreptali sobie -Wiec jutro wyjezdzamy czy pojutrze?
- A od kiedy zarezerwowałaś nam pobyt?
-Od pojutrze, bo jeszcze trzeba doleciec...to chyba jutro rano musimy ruszyc-powiedziala i sobie weszyla wszedzis. Wlazla na jAkis kamyczek ale sie zachwiala i wpdla a jego ramiona(stwarzam romantic sytuacje hHh)