Nie jesteś zalogowany na forum.
To podniosla glowke jak chujek byl blizej i go lizala a potem nawet zasysaala glowke
Odpuścił jej trzecie podejście do lodzika i się wpakował chujkiem w jej cipkę i lukał jej w ślepia
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Fak!-jeknela i zlapala go z podniecenia jedna reke za buzke i scisnela
- Coraz lepiej... - szepnął i do chujka dorzucił znowu rozpieszczanie jej cycków
No to teraz targala go za wlosy i trzymala mocno tam -Kocham cie!
to ja rozkraczył, aby znała swoje możliwości i za to podlizywanie się dopychał się do oporu chujkiem
Miala dobrze rozciagniete nozki. I znowu doszla dzieki niemu i trzymala go za szyje i sapala
to Mikie doszedł chwilę po niej i tym razem na jej brzuch się spuścił
I patrzyla na jego minke jak sie spuszczal a pozniej na swoje cialo. Odetchnela sobie glosniej i usmiechala sie
w końcu się zmęczył i położył się obok niej - Teraz możemy się zdrzemnąc
Polozyla sie na boku i cmoknela go w ramie -Dobra robota, skarbie.
Zaśmiał się - Za co ta pochwała?
-Za to, ze masz taka dobra kondycje-usmiechala sie -Ja pojde sie oplukac, a ty zamknij juz oczy-cmoknela go w ramie
- Tylko, żeby Ci za dlugo nie zeszlo..
-Nie, nie. Szybko i zaraz wracam-powiedziala i poszla zmyc z siebie te sperme. W koncu chyba juz wszedzie ja miala
MOgła mieć gdzie chciałą hahaha Mikie jak został sam to raz dwa odleciał w krainę snów
Maria czula, ze on zasnie. Wykapala sie by rano juz miec z glowy. Weocila do sypialni i zauwazyla, ze on spi. Zalozyla szlafrok i zeszla jeszcze cichutko napic sie wody w kuchni
Żadnego ducha tam nie spotkała hahaha Mikie sobie grzecznie spał
Byla zadowolona Pania domu! Ha napila sie i wrocila do sypialni. Zgasila swiatlo, wlazla po cichu do lozeczka i zaraz szybko odleciala
Mikie miał super sny jednak o przyszłości maryśki
On tez jakby w ciazy gahaha
Maria za to miala jakies koszmary,ze ja ktos bije jak Wtedy na teneryfie i musi uciekac, a za wolno biegnie i ja doganiania -Nie...nieee!!!
Już chciał pani doktor wjebać, a tu ona wrzeszczała, wiec się rozbudził i zerknął na Maryśkę, aby się upewnić, ze mu sie nie snily jejw rzaski
No to mruknela nerwowo i sie juz kolysala na boki -Nie...zostaw...nie!
to ją w końcu szturchnął, aby się obudziła - Maria, obudź się...
Ale to nie zadzialalo bo miala twardszy ten sen i zaczela juz krzyczec i sie pocic