Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją przytulił do siebie i korzystał z okazji i się pchał do jej cipki ahhaha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie obudzila jak ja przytulil i nie ogarnela, ze przy cipce juz jest. Zaczela oddychac gleboko i sie uspokajac-Mialam...koszmar. Gonili mnie.
- Już po wszystkim....nikt cię nie goni....Jesteś bezpieczna w naszym łóżku - i taaak, zanurkował paluchami w jej cipce
-I chcieli...-zaczela i poczula ze jej wsadzil te paluchy -Zgwalcic...
- Chyba możemy zrealizować ten punkt...- powiedział uśmiechając się.
-Wtedy musialbys sprowadzic jeszcze dwoch...spij Miguel-powiedziala wiercac sie
to zabrał paluchy - Nie bądź taka zachłanna...
Zasmiala sie -Teraz je obliz...
wytarł w kołderkę ahhaha - Za tamtych dwóch zapomnij..
-Ayyy, jak mogles-wtulila sie w niego i zamknela oczy -Najlepiej wiesz jak szybko uspokoic mnie po koszmarze
- Odwróć się to będę Cię uspakajał przez całą noc..
-Strasznie...mnie to skusilo...-i odwrocila sie tylem i pieknie wypiela tyleczek
To ofc, że jej nie odpuścił i się wpakowął chujkiem w tyłęk i od razu się rozkręcał, żeby mogła czuć jego cudnego chujka
-Niewyzyty-powoedziala po chwili z usmiechem do siebie. Nie odwracala do niego buzki
- Sama tego chciałaś....
-Oh ty tego chciales...
- Długo nie protestowałaś.. chociaż chwila... w ogóle nie protestowałaś! - powiedział rozbawiony i mocniej sie dobił
Pchala aie na niego dupka -Kto ci uwierzy?-tez byla rozbawiona i poczuwala sie
- Mam mocne dowody.... - powiedzial uśmiechając się i już wycofał się z dupy i wpakował się w jej cipke
-O tak, pieprz moja cipke-powiedziala w podjarce i odwrocila do niego glowe i pocalowala go -Tak..
to też ją całował
- Nie umiesz się powstrzymać... Pragniesz mnie bardziej niż byś chciała...
Mial racje, ale nie potwierdzila slowem tylko bardziej zachlannie go calowala i Wziela raczke na jego kutaska i troche na swoja cipke
- Chcesz sama się dotykać? - zapytal jak jej raczki latgały nie tam gdzie trzeba i drażnil jej lechte jeszcze
Odpuscila -wole jak ty to robisz...-patrzyla na to i sie nakrecala. Paluszkami macala jego buzke i usta i chciala mu wpakowac paluszka w usta ha
Mikie zamiast marzy,ć o takich rzeczach po prostu je robił aahahha więc jak odpuścił jej łechcie to wpakował palucha w jej ryjek i wolniej się pchał chujkiem, ale dopychał się do oporu, żeby czuła tę moooc