Nie jesteś zalogowany na forum.
No i wrócili szczęśliwie do domkuu. - Zadowolona z wycieczki?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dobrze, ze Mary tego nie wiedziala. Jak wrocili to odsypiali zmiane czasu, a potem Maria obudzila sie z ranka i przeciagnela sie. Zmacala go po klacie i usmiechnela sie, ze jest w lozku
Obudził sie zaraz po tym jak go zaczęła obmacywać - Jeszcze ci mało?
-Sprawdzalam czy jestes obok, Miguel.
- Jeszcze chwilę jestem, ale będę musiał wrócić do pracy...
-Wiem, kochanie. Masz uwazac na siebie-cmoknela go w usta -Ja tez dzis pojade do hotelu.
- Mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi..
-U mnie czy u ciebie?
- Oczywiście, że u ciebie...
Cmoknela go jeszcze w szyje -U mnie to na pewno-i uciekla do lazienki
Nie był pewien przez jej kolegę z pracy ahahaha Jak uciekła do łazienki to Mikie wstał, ubrał się szybko i uciekł do pracy haaaa
Co zaaa!!! Maria sie ogarnela wyszla a go nie bylo! Zeszla wiec na sniadanie i tez nic. -Fajnie, ze sie pozegnal...-powiedziala do siebie i jadla sobie sniadanko w spokoju a potem wziela najlepsze ich autko i pojechala do hotelu
No i Mikie jak załatwił swoje sprawy to wrócił do domku...
Wrocili do domu i Maria zapytala znowu -Skad te narkotyki w bagazniku? Mam sciagnac nagranie sprzed hotelu? Czy moze to twoje?
- Myślisz, że trzymam je w domu?? Zwariowałaś....
-Skad mam teraz wiedziec skoro podnosisz na mnie reke? Moze nastepnym razem sie nie pohamujesz! Maldito! A ja cie tak kocham!
złapał ją za ramię - Masz za bardzo wybujałą wyobraźnię... Jesteś zmęczona, wiec powinnaś odpocząć, a nie wymyślać jakieś bajki
-Dam jeszcze rade i pusc moja reke. Musze zadzwonic po nagranie sprzed hotelu. Nacho byl mily, a porwm powiedzial tylko jedz ostroznie..cos takiego. Wtedy powiedzialam mu, ze jak chce sie mscic to pozniej jak juz urodze...mowil, ze to nie byla ironia. Ale najwidoczniej musial
Podllozyc te nerkotyki.
gdyby wiedział, że podejrzewają taką niewinną osobę ahahha
- Zajmę się tym... nie musisz się tym przejmować...- powiedział patrząc jej w ślepia
-Nie. Ja sie tym zajme. To moj hotel i ja sciagne nagranie i dowiem sie prawdy.-tez mu patrzyla w oczy
- Ta sprawa Cię nie dotyczy, Maria.... Nie masz nic wspólnego z tą przesyłką..
-Dotyczy mnie, bo to spotkalo MNIE! Nie CIEBIE! Co to za przesylka?! -zlapala go za koszule
To już z nią nie dyskutował tylko ją zaciągnął do sypialni skoro się stawiała
-co to za przesylka?-zapytala spokojnie jak ja zaprowadzil do sypialni
- Nie będę ci tłumaczył, skoro sama nie rozumiesz! - bo nie wierze, ze taka idiotka z niej wyszła hahahaha torba narkotyków = przesyłka do chuja pana ahahaha
Złapał ją za ryjek i pocałował