Nie jesteś zalogowany na forum.
Powinna już wiedzieć, że nic jej nie powie hahaha Zamknął ślepka, ale jeszcze nie zasypiął, główkował jak to zrobić, zeby wszyscy przestali się go czepiać, że ignoruje prace dla maryskii maryske dla pracy hahah
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria patrzyla na niego, ale ze traktowal ją jak zlo swiata to nie dotknela go. Odwrocila sie plecami i zamknela oczy. Starala sie zasnac myslac o tym co jej powiedzial ochroniarz jak juz byli sami, ze Miguel powiedziec, ze moze ją zniszczyc
Sam Mikie jej powiedział, ze jej zróna hotel z ziemią hahaha Jak Mikie nic nie wymyślił to mu się w końcu usnęło.
Maria to inaczej traktowala, te slowa. Jeszcze to, ze mial jej powiedziec o tym wszystkim jak mu pokaze tasmy, a znowu zamknal sie i zamiast fo niej poszedl do Natashy. Byla zalamana i nie mogla spac. Wiwc w srodku nocy w koncu poszla do kuchni. Zrobila sobie herbatke i poszla do salonu ogladac film, zeby nie myslec
Mikiemu jak alkohol puścił to też się obudził z bólu. Nie chciał jej budzić, więc macał za nią, aby jej nie ruszyć, ale nie wymacał, wiec się zdziwił - Maria? - poszedł zajrzeć do łazienki, ale jej nie było, więc poszedł się rozejrzeć po domku i znalazł ją w salonie - Dlaczego nie śpisz?
Spojrzala na niego -A ty? Jest srodek nocy...
- Nie było Cię w łóżku...
Wstala i przytulila go -Jestem tutaj.
- w takim razie wracamy do łóżka...- powiedział patrząc na nią
-Jestem...troche podenerwowana. Nie chce mi sie w ogole spac...nie chcialam sie krecic w lozku i cie budzic, dlatego tu zeszlam.
- Na pewno jesteś zmęczona... położysz się i nawet się nie zorientujesz kiedy zaśniesz..
No to wylaczyla tv i poszla z nim do sypialni
To jak leżeli w łóżku to spojrzał na nią - Lepiej?
-Chyba tak...-patrzyla na niego
-Boli cie?
- Bywało gorzej... Nie myśl o tym, Maria...
Westchnela -No ok...to spij dobrze...
to ją jeszcze przytulił i zasnął raz dwa.
A ona nie mogla. Nawet przytulona. Bo ciagle myslala o tych rzeczach. Dopiero nad ranem padla i spala
To Mikie akurat był wyspany i się obudził. Jak spała to się przeniósł znowu do łazienki i oglądał swoje rany - Przeklęty Santiago.... Obym nie musiał Cię oglądać...- wziął prysznic ubrał się, a potem zszedł na dół i zadzwonił do Aaronka - Gdzie są?
- Wrócili do Anglii, tam gdzie kazałeś im spierdalać... Jak samopoczucie? Mój grill ledwo uszedł z zyciem po spotkaniu z Wami...
- Przeżyjesz tę stratę... Dzisiaj Domenic załatwi moje sprawy... Jak będę lepiej wyglądał to się zjawię..Jeśli jeszcze raz będziesz ich gościł u siebie wylatujesz z rodziny... - i się rozłączył
Maria sie przebudzila. Jak zobaczyla ktora godzins to wstsla mimo, ze nie byla wyspana. Poszla sie wyszykowac do lazienki. Wziela tez apteczke i poszla go szukac chociaz nie byla pewna czy jedt w domu. Jednak jak go znalazla to poczula ulge -Hej...zmienie cie opatrunek przy luku brwiowym i na klcie, dobrze?
- Hmmm chyba nie trzeba jeszcze go zmieniać... Wyspałaś się już?
-Trzeba. Usiadz. Zajme sie tym...-i sama usiadla na kanapie -Wyspie sie dzisiaj...to nie byla dobra noc.
no to się nie stawial, bo nie mam sił na jej czepianki - Nie powinnaś wstawać skoro kiepsko spałaś... Pamiętaj, że jesteś w ciąży..
-Pamietam...nic sie nie dzieje-odprla i zmienila mu ostroznie w koncu jej mamusia byla pielegniarka i ja naucxyla wszystkeigo. Jak juz to zrobila to przytulila sie do niego na siedzaco-Ochroniarz powiedzial, ze mowiles, ze mozesz mnie zniszczyc.
łąhahahahha dobrą miała taktykę - Ktory ochroniarz? Nie chciałaś ich w domu, a teraz sama z nimi rozmawiasz?