Nie jesteś zalogowany na forum.
- żadnego wieczoru poza domem! Domenic nie pozwól jej nigdzie wyjść...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria nie miala zamiaru wychodzic bo juz byla zmeczona przez te ciaze. Slyszala jeszcze jak Miguela krzycxy przez telefon. Poszla naszykowac sobie wanne z pianka i wlaczyla muzyke
- zobacze co da sie zrobić.... jak sprawy?- I skoro maria uciekła to już normalnie rozmawiali
Maria jeszcze w bieliznie zeszla po drinka bezalkoholowego do wanny
-Ide do wanny-szepnela do doma bo musiala sie pokazac ha
Hahahaha no na pewno taka wqska była hahaha domenic nie zareagował, bo Miguel by go od razu.poslal na tamten swiat haha chwilę jeszcze pogadali i domis zajął się.kolejnym.filmem.
Maria relaksowala sie w wannie, tak sie zrelaksowala, ze jej raczka zeszla na cipke
Mikie ja wyczuł...albo widział.... hmm...I zadzwonił tym.razem do niej.
A juz sie rozkrecala przypominajac sobie jak on ja ostatnim razem pieprzyl i uslyszala fon i starala sie skupic, ale nie mogla wiec odebrala -Tak?
- powinnas zacząć wyżej...
-Migueeeeel-jeknela i rozgladala sie za kamera
Zaśmiał się- zabrakło Ci odwagi? No dalej, maleńka... pokaz na co cie stać.... zawsze.mozemy się zabawić na wideo rozmowie..
-Nie pracujesz juz, ze mnie obserwujesz?
- klient jutro dopiero przyleci, wiec mam czas dla małżonki....wiec gdzie te twoje raczki teraz zbłądzą?
Polozyla telefon obok na glosnomowiacym.’skoro on ja widzial i tak.
Jedna reka dotykala i sciskala cycka bo nie byl pod woda, a druga reka zmacala lechtaczke. Pianka opdla to mozna bylo dostrzec co nieco
- trzeba było się stawiać? Miałabyś to bez zabawy samej ze sobą...
-Przez to, ze jestes taki uparty, ty nie mozesz tego poczuc...lubisz ja lizac..taka miekka...wsadzac w nia jezyk...lubisz jej smak...-powiedziala i wsadzila sobie dwa paluszki i jeknela
Zaśmiał sie- nie jesteś lepsza... tez jesteś uparta...
-I dziekuje za kwiaty...skoro to ty je w koncu sam kupiles-odparla i juz zaczela sie tak rozpieszczac zeby dojsc
- masz zle.mniemanoe o mnie... za karę powinienem zabronić vi dojść..
-To zabron mi....jestes za daleko...-usmiechnela sie i w koncu zaczela dochodzic i wila sie w wannie
- kiedy wrócę... zostaniesz bez.... obiecuje Ci, kochanie...- powiedział uśmiechając się jak widział jej orgazm...
-Wiec nie bedziesz mogl zaczac-powiedziala jak sie ogarnela -Uwazsj na siebie w tej Kolumbii...
- ta gaduła za dużo ci mówi.... utknę mu język....
To Maria wychodzila z wanny by jeszcze popatrzyl jak ocieka woda -Moze mam swoje zrodla inne? Domenic jest twoim najlepszym przyjscielem. Zawsze zrobi wszystko by bylo tobie dobrze.
Zaśmiał sie - musze cie rozczarować.... nie jest przyjacielem... jest tylko moim bratem...