Nie jesteś zalogowany na forum.
-To co? Polozysz sie kolo mnie?
- Ah więc teraz już chcesz, abym był obok? - zapytał unosząc brewkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-No ja chcialam caly czas tego od dawna...
złapał ją za ryjek - A potem uciekłaś.... Musisz się zdecydować czego chcesz bardziej, maleńka..
-Uciekam, bo robisz wszystko by mnie zdenerwowac. Dlaczego powiedziales to o pieniadzach? Myslalam, ze jestesmy malzenstwem to jest wszystko nasze...czy za duzo wydaje? Zabolalo mnie to.
- Nie chodziło wcale o pieniądze..... a o twoje podejście do mojej pracy.... Naprawdę myślisz, że biegam tylko z bronią i narkotykami? Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem w ręce narkotyki...
-Powiedzialam tak ze zlosci...bylam zadowolona, usmiechnieta proponujac ci mile chwile...ze mna i dzieckiem...a ty sie krzywiles i robiles problem. Jakbym twarda nie byla...jest mi przykro jak ty to
Robisz...
- Postaram się być delikatniejszy... w porządku?
-Tak. Prosze, zebys sie postaral..
Uniósł brewkę - Uważaj, abyś nie pożałowała swoich słów....
-Wiesz w jakich chwilach o to prosze, wiec nie kombinuj, bo sam tego pozalujesz...
Zaśmiał się - Nie wiem co Ci chodzi po głowie, Maria...
-Dobrze wiesz, cwaniaczku-podniosla brwi i niewiedziala czy sie w koncu polozy kolo niej czy nie??♀️
Nie kładł się, bo wiedział kto pójdzie odebrać pizzę hahaha - Ależ skąd, rozwiń swoją myśl i mnie oświeć..
Mieli czas! -Nie kladziesz sie?-zapytala
Zaśmiał się - Najpierw odpowiedź...
-mowiles o tym, ze pozaluje jak bedziesz delikatny w seksie. Na pewno o to vi vhodzilo-podniosla brwi
- Hmm.... więc już tylko sex Ci w głowie.... Mówiłem, że ciąża tak na Ciebie wpływa i nie możesz się skupić na niczym innym, maleńka...
Zasmiala sie -Umiem sie skupic na wielu rzeczach. Ale sex mi tez w glowie...mam libido.
Zmacał ją o wsu - Oh skarbie każdy je ma..... Jedni większe, drudzy mniejsze....
-Ja mam baaaaaardzo duze-pokazala raczkami wielkie kolo
Zaśmiał się i pocałował ją w szyję - Sprawdźmy jak bardzo kłamiesz...
-Pizza zaraz bedzie...-powiedziala ale tez juz go pocalowala w szyje skoro sie nachylal do niej
- Hmm więc mam rację....- powiedział patrząc na nią - Kłamałaś z tym libido..
Podniosla brwi -Hmmm...znowu chcesz aby to ja sie na ciebie rzucila? Prosze pana...za wiele. Teraz pana kolej.