Nie jesteś zalogowany na forum.
za to ugryzienie wycofał sięi tylko się ocierał o je cipke
- będziesz grzeczna?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Z niej juz wyciekalo i calabyla mokra od ich plynow. Oblizala sie -Yhmm-usmwichnela sie cwaniacko
ZNowu się wpakowal chujkiem w jej cipke - teraz możemy się postarać o rodzeństwo dla naszego syna... - powiedział zacieszony i ją posuwał jak chciał
-o tym to nawwt nie mysl-odparla i tez sie poczuwala i go macala, sciskala, poruszala pod nim mocno i chciala bardzo mocno
- nie powiedziałem ostatniego słowa...
i tak aż mu się w końcu ta kiszonka uwolniła i się szczęśliwie spuścil w jej cipkę
-Ayyyy Migueeel!-jeknela i tez sama doszla i a ja wytrzepalo niezle
No to ją grzecznie zostawił w spokoju i leżał obok niej - teraz będziesz miała lepszy dzień, mała..
-Idziesz do pracy?-zapytsla i dotykala go jeszcze po klacie
- Muszę.... Mam trochę zaległych spraw do ogarnięcia...
-W porzadku. Bedziemy czekac na ciebie z Alesio z utesknieniem-zacieszyla sie -Moze...jeszcze...obciagne ci...
zaśmiał się - Nie wiem po co pytasz... już powinnaś nurkować niżej...
Ona to lubila, wiec z checia zanurkowala ha i wziela jego penisa do ust i od ray zaczela obciagac mocno zaciskajac usteczka
zwłaszcza, ze dopiero w jej cipce gmerał chujkiem haha - POstraj się maleńka, abym miał dobry powód do powrotu do domu...
-Zawsze cie skreca kiedy sse twojego fiuta-powiedziala i wziela go razem z jadrami
- dobrze to robisz.. - jeknał jak go taaak rozpieszczała, a od miesiąca miał posuche hahaha
I tak przytrzymywala pare razy y wpiszczala ze slinka,a potem szla juz do orgazmu i do oporu
Jak się tak dobrze bawiła to na zakończenie wyciągnął chujka i jej na buźkę się spuścił i prosto w okooo
-Faaak!-jeknela i sie wkurzyla. Odsunela sie i wstawala z lozka
A Mikie był zadowolony z kolejnego orgazmu - Teraz już niestety muszę sie zbierać, mała..
Machnela na niego reka i poszla do lazienki i obmywala to oko zeby jej nie szczypalo
no to poczuł zaproszenie i poszedł za nią do łazienki i się przykleił do niej od tyłu. - Kusisz mnie, ale musisz wytrzymać aż wrócę...
Wymyla buzke i na szczescie oko dzialalo choc troche napuchlo jej! -Ay skarbie...ty tez mnie kusisz...wiec nie rob juz tak...-spojrala na nich w lustrze i byla znowu mokra
łahahah no jak jej napuchło to się zdziwił - Co Ci się stało w oko?
-Coooo?-zapytala jak sie glupio pytal -Tak trysnales, Miguel...
- Pokaż to... może lekarz powinien to zobaczyć... - powiedział zaskoczony, że jego spermioszka tak działała na jej oko hahahah