Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie cichaczem wrócił do domku, żeby nikogo nie budzić i najpierw poszedł do syneczka - Ah mi rey... Moja przyszłość.... Śpij dobrze... tatuś idzie się zająć mamusią, skoro obudziła się w niej młoda łania... Jak tak dalej pójdzie szybko będziesz starszym bratem...- niania zajrzała, żeby się upewnić, że nie mam omamów słuchowych - Ay dobra, poczciwa niania... Ciiiichutko, mój syn śpi... Nie chcemy go obudzić.... Już idę do małżonki... Załóż stopery, bo będzie się działo..wióry będą lecieć, że ahhhh...- no i poszedł grzecznie do sypialni i się wpakował do łóżka pewien, że Maryska też już śpi. - Jestem... teraz w koncu pokażesz jaka jesteś mokra i gotowa na fiuta swojego męża! - i chciał ją złapać a tam ręka mu spadła na materac - Maria? Gdzie jesteś?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahahaha boze, ze nikt tego nie widzial:(
Maria dostala cynk od niani, ze on wrocil teoche...pijany:D wyszls z jacuzzi w reczniku i poszla do sypialni. Zapalila swiatlo -Martwilam sie ty pijaku. Czemu nie odbierales?
to0 aż go oślepiła!! - Ayyy nie tak agresywnie... I oczywiście, że od ciebie odbieram zawsze, kochanie! Czemu ejsteś tam- i pokazal w jej stronę, a potem na lóżko - a nie tu?
-Bo sie relaksosalam w jacuzzi -powiedzial i zrzucil recznicdk i podeszla do niego -Jak duzo wypiles?
- Nie mam pojęcia, ale mało! - od razu ją uprzedził i rozpinał swoją koszulę jak się już do niego wybierała.
-Cos innego poza piciem?-zapytala i pomogla mu sie rozbierac
Uśmiechnął się niewinnie - Nada! A gdzie mój filmik jak robisz sobie dobrze?
-Nie robilam, bo myslalam, ze wrocisz wczesniej to wytrzymam. Zajmowalam sie Alejandro.
- Ah więc teraz możesz zająć się tylko mną... - powiedział i ją pocałował
-Szczerze mam ochote-odparla iodwzsjemnila i miala nadzieje, ze on wytrzyma. Ale znajac jego i jego oczy i wszystko po narkotykach to wiedziala, ze bral
jak mu obciągnie to się dowie hahaha
- więc bądź niegrzeczna...co chciałaś robić kiedy mnie nie było?
A co wtedy jak obciagnie?
Sciagnela z niego dol i ocierala sie o niego na nim -Chcialam siebie dotknac, wsadzic w siebie palce i zaczac od razu posuwac mocno jak ty to robisz swoim fiutem
wg Blanki smak się zmienia na taki metaliczny, bo skad kurwa ja mam wiedzieć ahaha
Jak mu tak opowiadała to wspaniały Mikie spełniał jej fantazje erotyczne i od razu wbił w nią dwa paluchy i ją posuwał nimi
Aa no to sprswdzi hahah
-Mmm....-spodobalo jej sie -I myslalam, ze lapiesz mnie za szyje mocno...
To ją złapał za szyję, trochę mocniej niż chciał, ale miał troszku zaburzone odczucia, na co nie mógł nic poradzić- chcesz dojść od palcówki?
Nie odpowiedziala od razu bo musiala oderaac szyje od jego reki i zlapac powietrzd, ale teraz jej sie podobalo bardziej az go pocalowala zachlannie -fak...mega cie pragne...tak...sprswdzmy to...rznij mnie palcami.
Najpierw ją złapał i się obrócili, aby mogła się relaksować na łóżku
a potem się znowu wpakował paluchami w jej cipe i pobudzał jej sutasy do karmienia księciuniu mikiego aahah
Zlapala go za te reke ktora ja posuwal i trzymala mocno -O tak...-zagryzla warge -Szybciej i mocniej...
to się powoli rozkręcał i kciukiem dorzucić ocieranki o jej łechcineczk e
-Podoba ci sie to? Twoj kutas juz stoi...zaraz go wylize...
to się szybciej już pchał paluchami i korcił ją przy usteczkach
- tylko jeśli ci na to pozwolę...
Zaczela sapac i sie wiercic -Oczywiscie...jestem moim panem-specjalnie mu to powiedziLa
Umiała się podlizać! wiec ją szybko pocałował, a potem znowu się do sutka przyssał
No i udalo mu sie pieknie i doszla mocno ze az trysnela i jeczala glosno
Nie zabrał paluchów i jeszcze polizał jej mokrą cipkę