Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jestes boski...cudownie ja lizesz-chwalila go nawet po pijaku ha
zwłaszcza po pijaku!!! i się od razu lepiej poczuł w jej cipkę haa
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dawno jej nie lizal to prawie padla z rozkoszy. Patrzyla na niego, a pozniej jakos ja naszlo i wziela tel i nagrywala jak ja lize haha
to się długo nie 0pobawiła, bo nie mam więcej obrazków, więc przeszedł na większe działa i już chujkiem się o jej cipkę ocierał - Jak mnie pragniesz?
Maria nadal nagrywala ha -Mmm...pragne cie jak nikogo innego...
- Więc dlaczego jeszcze mnie nie zaprosiłaś do środka? Zawsze sam biorę...- powiedział i wpakował się chujkiem w jej cipkę
Sapnela i telefon blizej przysunela by bylo widac jak wchodzi w nia -Zawszd jestes mile widziany...-usmiechnela sie
Jak się tak bawiła telefonem to jej musiał pokazać jakiego ma zajebistego męza, więc ją pociągnął do siebie i na kolanach się podpierał, ale chujkiem się pchał w jej cipkę
To odlozyla na bok tel ktory dalej i tak cos nagrywal. Ale wolala jego trzymac -Oh kurwa...przepraszam...-bo nie chciala byc wulgarna hahah -Jestes zajebisty.
nie przeszkadzało mu hhahah - Będę cię pierdolił gdzie i kiedy będę chciał! - wrócili na wyrko i się pchał chujkiem aż się szczęśliwie spuścił
I ona tez doszla. I byla na tyle jeszcze podniecona, ze co spermy wylecialo to wziela na palce i chciala mu pokazac jak ona sie nie brzydzi tak jak on i polizala. No i sie wtedy upewnila
Nie dał jej dużo czasu na zastanawianie się, bo jak się nakręcił to nie będzie marnował czasu! więc ją znowu posuwał, ale tym razem od tylca i jeszcze do jej cipki się wyrywał paluchami
-Powiedz jak mnie pragniesz-sapnela mu i sciskala posciel zadowolona jednak ze cpal hahaha
hahahahha - Zamierzam Ci pokazać, a nie mówić o tym...
-Zobaczymy czy ci sie uda-prowokowala go dslej, a juz znowu byla bliska dojscia
złapał ją za kudły! - Kurwa! to oczywiste, że mam rację! Jestem twoim panem i władcą!
-Wiec rob ze mna wszystko-odparla wypinajac sie jak na gifie i sie tak zajebiscie ruszajsc
Dorzucił jej atrakcję i pierwszy raz odkąd już nie byla ciezarowka wpakowal palucha w jej dupę
No to zaczela glosno jeczec, ze pewnie niania sie wkurzala hahah nie dala juz rady i doszla
Ale mikie jeszcze nie, wiec ją znów brał na brutala aż i jemu się w końcu doszło
Byla zachwycona i pulsowala na nim.
więcej nie mam więc jak myślała, ze to koniec to znów ją złapał za kudły
- a teraz połóż się na plecach, mała...
Mruknela pod nosem i posluchala go. Jak tylko puscil jej wlosy polozyla sie na plecach
Złapał ją za szyję tak jak lubiła i tarmosił jej cycki
- Masz już dość?
Rozdziabila buzke i sapnela -Nie...poza tym, to ty decydujesz