Nie jesteś zalogowany na forum.
Rozlozyla bozki i sie pokrecila dupka na poscieli. Tknela raczka swojej cipki -Czekam...
to się do niej wpakował i od razu chujkiem w cipke i leciał na szybkiego - w końcu sama zapraszasz.. - uniósl brewkę - przestaniesz mówic, ze cie gwalcę..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak przyznasz w koncu ze zgwalciles mnie na poczatku-odparla i podrapala go po dupce
- Skorzystałem z okazji i wziąłem co chciałem... - powiedział zacieszony - Wypełnialiśmy obowiązki przedmałżeńskie...
-Nie bylismy zareczenu nawet. Nie znalismy sie -sapala
Mu do ucha jak ja tak dobrze pieprzyl
- Wystarczy, że ja znałem Ciebie.... a Ty byłaś zachwycona już tego jednego razu.... Wiedziałaś co będziesz miała każdej kolejnej nocy jeśli ze mną zostaniesz.... Chciałaś więcej i nadal chcesz...
Zlapala go za mordke i pocalosala namietnie z jezykiem -Przestan...
Złapał ją za szyję i cycka - Nie mam zamiaru... Jesteś moja...
-Ayy...-jeknela jak ja cycek zabolal bo za mocno scisnal haha -Wiem to...
przecież tam sam tłuszcz miała hahaha
- więc nigdy więcej nie każ mi przestawać! - uniósł się i uwolnił jej cycka i drugą dłoń dorzucil do jej szyi
-Nie boje sie-usmieccnela sie i jeknela. Zlapala go za reke i scisnela
- A powinnaś...- powiedział i zacisnął paluszki na jej szyi
To juz nic nie dala rady powiedziec, alw patrzyla mu w oczy ciagle
to się jeszcze trochę napchał i się spuścił w jej cipkę i pozwolił jej złapać w końcu powietrze
To miala cudowny orgazm na podduszanku. Tez doszla i go objela mocno -Miguel...znowu bedzie sie pieprzyc cale noce.
Zaśmiał się - Nic nowego... teraz dam ci odpocząć...
-Sam odpocznij...na pewno miales ciekawy wieczor. Mam tylko nadzieje, ze bez panienek.
- Czemu ty zawsze widzisz wszystko w czarnych barwach? - zamknął ślepka - Były bardzo seksowne panienki...
-Jutro ja ide na impreze z seksownymi panami-odpowiedziala i tez przysypiala
- Nigdzie nie idziesz... Masz jeszcze odpoczywać aż rana się wygoi...- powiedział jak ją przeleciał jak chciał hahaha i w końcu zasnął
Olala to i tez zasnela. Spala ile mogla skoro nianie mieli
Ale Mikie jak to Mikie zawsze tak samo reagował, więc o poranku mózg już miał trzeźwy a żołądek swoimi prawami się rządził, więc się obudził i pośmigał jak usain bolt do łazienki i zwracał swoje popołudnie z kumplami.
Uslyszala i westchnela -No i dobrze...to za te panienki-rzekla do siebie i sie przewrocila na drugi boczek k zasnela znowu
Jak juz Mikie miał pusty żołądeczek to wziął prysznic i umył ofc baaardzo dokłądnie ząbki, aby Maryśka go nie podejrzewała o nic wiecej, a potem się ubierał cichaczem, skoro ona spała
Nie tak twardo. Otworzyla oczka i przeciagnela sie -Oh dzien dobry...dales mi wspaniale orgazmy w nocy.