Nie jesteś zalogowany na forum.
Brzydkiee!
-Jestem posluszna i wierna tobie. Myslalam o tobie-usmiechala sie i uslyszala ze cos dostal -A co tam dostales? Kto pisze?
- Pewnie Massimo albo Domenico, więc nic ważnego... - ale że nie bzykali się to sobie zerknął na telefon
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
A ze byla obok to jej pijackie oczy wylukaly to nawwt -co to za baba? Czemu w nocy wysyla ci smsy?
- Mówiłem, że nic ważnego... - powiedział odkładając telefon. - Idziemy spać..
-Jak nic waznego?-podniosla sie z lozka -Co to ma znsczyc?
to wstał za nią i ją pchnął znowu na łóżko, a potem się na nią wpakował i ją pocałował
Maria nie mogla sie temu oprzec wiec odwzajemnila i macala go po chuju -Odpowiadaj, Miguel.
Zmacał ją po cielsku, skoro dalej drązyła temat!
- Jeśli mówią, że coś jest nieważne to jest NIEWAŻNE...
-Ktos na ciebie leci i mam sie tym zajsc? Umiem sie bic.
- Lepiej się porozbieraj najpierw - powiedział i już sam działał, bo ona z butami miała problem a co dopiero z ciuchami hahaha
Jak ja rozebral to juz go calowala i lizala gdzie podadnie -Zawsze tak bedzie...
to ją całował po szyi i niżej aż się zabrał za jej cycki
- Nie będę Cię wyręczał....
a potem się powoli dalej rozkręcał
i leciał z nią na ostro, bo jak sam był nakręcony to nie mógł sobie odpuścić bzykanka
Maria tez byla nakrecona mimo ze krecilo jej sie w glowie. Jeczala i sapal, a jak sie nachylal to calowala go namietnie.
No a że jednak jestem w pracy to się w końcu nabzykali, ale biedny mikie juz od wieków nie brał dzień po dniu! Wiec po bzykanku znowu modlił się nad kiblem i wyzywał massimo i aaronka, ze go czestowali
Hahahahaha a Maria dawno tyle nie pila wiec ja tez zebralo! I biedna poleciala do tego samego kibla i miala farta, ze on sie odsunal na chwile ha bo ja zmoglo i musiala zwymiotowac
Mikie na szczęśce już więcej niz musiał, więc umył ząbki i jej dojebał - Oh znowu jesteś w ciąży?
Wytarla buzke i spojrzala na niego -A ty znowu cpales?
- Ależ skąd, testowałem... - powiedział zacieszony - A tak na poważnie... bierzesz coś czy od razu zabieramy się za kolejnego potomka?
-Biore tabletki. Nie bedzie kolejnego. Zle sie czuje…musze tabletke na glowe…-powiedziala i tez wstala do zlewu
Zaśmiał się - Już raz kiedy byłaś na nie.... Szybko zmieniłaś zdanie i za mnie wyszłaś...
Umyla zabki i zasmiala sie -Uwielbialam zycie z toba. Byles fascynujacy.
- A teraz to kurwa jaki jestem?
-Zajebiscie seksowny i moj-objela go -Ale nie zapomnialam tego mmsa z laska…mam ja znalezc i zabic?
- A po co? - zapytał zaskoczony - Jak skończyłaś to wracamy do łóżka.
-Zeby sie nie przystawiala do ciebie-powiedziala
I wrocila do lozka