Nie jesteś zalogowany na forum.
-Teraz tak. Bylam z nim caly dzien. Nawet plywalismy razem. Jest zdolny po mnie-zacieszyla sie i nalozyla im zajebiste zarcie. Kaczke z puree
ten szpinak kusi haha Uniósł brewkę - No proszę... Nie wiedziałem, że tyle potrafisz...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Szturchnela go -I wiele wiecej. Usiadz…-a jak usiadl to stanela za nim i robila mu masaz karky
- Poczekaj z tym relaksem aż spróbuję tego co przygotowałaś...
Pocalowala go w szyje, bo byla naplona na niego, ale sie opnowala -Oczywiscie, kochanie-usmiechala sie i usiadla obok do swojego jedzonka -Robione z miloscia…
- A to rozumiem, że o naszym synu mówisz... - powiedział śmiejac się i spróbował, bo może chciała go otruć...
-Miguel, jedz prosze…bo nie moge sie juz doczekac az mnie przelecisz-patrzyla na nirgo z kurwikamk
Uśmiechnął się - Aż tak? Chyba już dawno tego nie mówiłaś...
Zabrala sie za swoje jedzonko, a pozniej sie usmiechnela -A ty? Nie powiesz mi tego samego?
- Lubię wiedzieć, że jesteś bardziej napalona niż ja...
- Nie bede czekac dlugo…jak bedziesz sie ociagal zrobie to sama-podniosla brwi i jadla
zaśmiał się - Już nie możesz.... Zabraniam Ci...- i sam się skupił na żarciu
Jak zjadla to patrzyla na niego, a potem odrzuvila widelec
Perfidnie na podloge tak by mogla wstac i sie jemu wypiac k tak tez zrobila. I odwrocila glowke i sie zacieszyla do niego
Odsunął się na krześlę - Chodź tu, widzę, że dłużej już nie wytrzymasz...
Ucieszyla sie i sciagnela majteczki, a potem stanik i podeszla do niego -Jestem, prosze pana.
to ją pociągnął do siebie na kolana. - Niewiele mi przeszkadzał ten strój...
-Teraz masz mnie tak jak lubisz…
zaśmial się - jeśli mam być szczery to lubię cię piętro niżej, na kolanach
-Wiec bedziesz to mnie…najpierw mnie dotknij…
To ją zmacał po cipce, skoro już nie mogła wytrzymać i zaraz wbił się paluchami w jej cipke
To wsunela mu paluszki we wlosy i pocalowala go z jezyczkiem i sie posuwala na jego kolankach zeby jeszcze bardzoej te paluszki posuwac
- Jesteś bardzo, ale to bardzo niecierpliwa - powiedział między besoskami
-kochanie, pragne cie…- wyjeczala
- Doskonale to czuję... ale nic z tym nie robisz... - musiał się z nią podrażnic
-Posuwam twoje palce-szepnela mu, ale zebrala sie w sobie i zeszla z niego. Rozpiela mu spodnie i zsunela je -Zrobie teraz wiele…-polizala jego kutasa, ale nie zabrala sie za niego ustami tylko wlazla na kolana i nabila sie mocno do oporu