Nie jesteś zalogowany na forum.
-Oj…a jak mialam isc?-podniosla brwwki -To obi sie gapili…widziales to?
Pozerali mnie wzrokiem.
złapał ją za ryjek! - Chcesz iść szybko spać?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie mow o spaniu…jak chcesz mnie pieprzyc…-patrzyla mu w oczy
- Więc mnie nie prowokuj! Nie zawsze jestem i będę miły...
-Dla mnie bedziesz. Kochasz mnie i jestes moim mezem-musiala mu wmawiac psychologicznie ha
- Jedno z drugim nie ma nic do tego.... Nie słyszałaś o przemocy domowej? - też psychologicznie podszedł do tematu, skoro tak chciała haaahha
-Zyje juz z toba jakis czas…poznalam cie. Nie musisz mnie straszyc. Nie boje sie.
- I wciąż cię zaskakuję... - ale dłużej nie dyskutował tylko już ją sam pocałował, zeby chujek mu nie opadł zanim skończą pogawedke
Ocierala sie i czekala na jego ruchy tym razem.
to ją w końcu zrzucił z siebie na miejscówkę obok niego i też jej pokazał jak okrakiem potrafi się ustawić.
W porównaniu do niej jednak nie wylądował w okolicach pasa, czy bioder a nad jej ryjkiem, aby od razu wiedziała co ma robić
Raczkami zlapala go za tylek i scisnela a usyami i jezykiem juz operowala na jego penisie
uśmiechnął się - Właśnie tak...tak jak lubię, Maria..
-Bardzo cie pragne-odparla i oblizala cale jadra a pozniej juz wziela penisa z jadramj
to korzystałz tego co najlepsze i jeszcze za włosy ją trzymał i dociskał do siebie, żeby całego chujka ciągle czuła
Jeszcze wystawila jezyk i jadra miziala
to jak wyciagała jezyk to i mikie jej dał chwilę oddechu i zabrał chujka, ale zaraz wrócił i jej nochal ścisnął! zeby lepiej się poczuła w chujka i oddychanie
Tak nie lubila ale wytrwala to a pozniej wyrwala nochala od niego ha
to jak zabrała nochala to z całym ryjkiem bo jacksonem nie była, wiec mikie się spuścił szczęsliwie na jej ryjek, oczy miała otwarte czy zamkniete? hahah
Zamknela. Glupia nie byla.
A pozniej starla raczkami to co mogla. Po reszte siegnela po chusteczke
to dał jej chwilę aby się ogarnęła- Pośpiesz się... - jesdzcze ja popedził, zeby lepszy time miała jak cristiano hahahha
No szybko wytarla i spojrzala na niego -Pospieszasz mnie?
- Mogę, więc pospieszam... Jakiś problem? - zapytał mierząc ją wzrokiem
-Nie…-odparla, bo chciala sie dalej bzykac. Podsunela sie.
- Grzeczna dziewczynka... - powiedział i wbił się chujkiem w jej cipkę.
Oplotla go nozkami i calowala go po szyi namietnie. Raczki jej wedrowaly po jego calym ciele i sapala jak ja posuwal