Nie jesteś zalogowany na forum.
-Tylko dlatego, ze jestes taki dla mnie-wstala -Za duzo dostajesz-i poszla do lazienki
Zaśmiał się - Wracaj szybko!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Poszla sie obmyc dla higieny ha buzke i cipeczke oszczana i ospermiona. Zrobila tez siusiu jednak przy okazji a potem wrocila do niego
już przysypiał, ale otworzył jedno oko... - Nareszcie...
-Nie dostaniesz juz mnie teraz-powiedziala tylko
- Sam sobie wezmę....
Zasmiala sie -Zostaw mnie. Ide spac.
nie dotykaj jej przecież hahhaha - Jak cnotka... - ulożył się wygodnie - dobranoc...
Zsunela to przescieradlo mokre hahaha wysuwajac apod jego dupy tez. Rzucila na podloge i wtedy wlazla do lozka -Dobranoc
nawet nie poczuł jak sie szarpała z kawałkiem materiału hahah i zaraz sobie spał w najlepsze
-Nie wiem co ty masz w glowie…chyba serio jestes psychiczny-usmiechnela sie i spojrzala na niego, a ten spal ha to nie slyszal, coz. Przytulila sie do niego i zasnela sama
Będzie miała co Anie i siostrom opowiadać hahah
Mikie sobie grzecznie spał, nie mial nic do roboty dzisiaj, wiec nie spieszyło mu się ze wstawaniem.
Hahah wlasnie opowie!
Maria wstala pierwsza i odkryla ich. Zrobilq mu pare fotek nagich na pamiatke ha a pozniej jego telefonwm zrobila sobie zdjecie jak dotyka jezykiem jego penisa. Byla ostrozna by sie nie obudzil. Zostawila mu to na tapecie telefonu. Ubrala sie i poszla zajrzec do dziecka
lahahahhahaha bezczelna!!!!!!!!!!!
Biedny Mikie nie wiedział co się dzieje kiedy on śpi:( a by ja pochwalił za obsiusianego chujka lizanie haahah
Mikiego w końcu Domiś obudził, aby tak tylko porozmawiać o pogodzie - Masz coś ważnego, Domenico? Jeszcze śpię...
Maria ubrala dzieciatko. Nawet nakarmila mleczkiem, a pozniej robila snidanko dla siebie i Miguela. Zastanawiala sie kiedy sie obudzi i kapnie co srobila
Chwilę pogadał z Domenico, a potem się pozbierał pod prysznic, ubrał się i zszedł do nich nie lukając na telefon bo na co i po co haha - Cześć...
-Hola mi amor-zacieszyla sie i pocalowala go -Zadowolony po takim poranku?
to miał zdziwko - O jakim poranku mówisz?
-No o porannym lodziku….Co ty Miguel? Nie widziales swojej tapety w telefonie?
- Co? - zapytał dalej nie ogarniajac bazy - Masz wybujałe sny, mała.... Nie było żadnego lodzika od wczorajszego wieczora...
Odwrocila sie tylem i nakladala zarcie. Usmiechnela sie do siebie -Miguel akoro nie pamietasz co robimy z rana to chyba masz problem. Dowod masz na telefonie…
Zerknął na swój telefon i miał oczka jak 5 zł - Niby jakim cudem? Ruszałaś mój telefon??
-Kochanie…najwidoczniej. Chcialam, zebys mial pamiatke-odwrocila sie do neigo i podniosla brwi
- Chcesz sprawdzić jak to jest z gwałtem? Kiepsko Ci poszło, skoro się nie obudziłem...
-No dzieki! Ale dla mnie bylo milo. Wylizalam go jak chcialam, a ty jeczales przez sen.