Nie jesteś zalogowany na forum.
Wkurzyła go to spania nie będzie hahaha jak siedziała tam tak to w końcu zajrzał do niej- zamierzasz się tu chować jeszcze długo?!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podniosla sie -Alessio zasnal wiec nie podnos glosu. Nie chowam sie.
- w takim razie skoro nie masz już wymówki to mam nadzieję, że ochłonęłas i przestaniesz wymyślać...
-Nie wiem czy twoja dupka ochlonela. Moze potrzebuje bys znowu ja tulil w ramionach i pocieszal.
- Nie jest moja dupa, już Ci to któryś raz z kolei tłumaczę.... nastraszylas ja to masz efekty...
-Ktokolwiek ja nastraszy to bedziesz biegl do niej ja pocieszac? Mowilam ci przy telefonie, ze ci pokaze. To mnie zbyles i kazales isc do dziecka. Wiec ci pokazalam, ze potrafie. Uwazasz, ze bede cicho jak lska wypisuje do ciebie w nocy i w dzien? A ty mi mowisz niewazne?
- mówiłem, abyś nie ruszała mojego telefonu.... połowę moich telefonów to panienki i jakoś nie robisz z tego tragedii tak jak przy tej.... wiec nie rozumiem twoich pretensji z dupy!
-Najpierw lezalam z toba w lozku jak dostales zdjecie, a potem telefon lezal przy mnie jak wyslala kolejne w ciazy. Mam w dupie twoje panienki. Ale jak mnie zbywasz, a potem jeszcze sie z nia spotykasz to co to jest? Ja cie tak traktuje?
- jeśli będzie coś ważnego to ci o tym powiem.... nie zamierzam się z 5oba dochodzić o jakieś pierdoly nic nieznaczące
-Wiec ja pojde sie poprzytulac z gosciem z pubu. On tez nic nie znaczy, ale chyba chcial mnie przeleciec, wiec z checia mnie poprzytula.
- nie wiem kto ci powiedział, że ja albo ta dupa planujemy przeleciec drugie - rzekł z sarkazmem
-Nie, oczywiscie. On tez tylko mnie bedzie przytulal. Oko za oko.
- nie denerwuj mnie! Chcesz siedzieć w domu jak więzień 24 h na dobę?!
Spojrzala czy sie dziecko nie obudzilo -I co? Fajnie tak? -zapytala Miguela zeby moze zrozumial co ona czuje -Poza tym. Dostales co chciales, wiec rozumiem, ze nie jestem ci wiecej potrzebna.
Przewrócił ślepiami- co tym razem znowu sobie ubzdurałaś?
-Nic. Skonczylam rozmowe. Reszte podtrzymuje.
- świetnie... wiec powodzenia w szukaniu adwokata, będzie Ci bardzo potrzebne....- I wyszedl jeszcze specjalnie trzaskając drzwiami.
-Maldito…-powiedziala za nim, a dziecko sie obudzilo. Wziela na rece synka i poszla juz go polozyc w jego pokoiku
Był zadowolony, że musi się znowu bawić z dzieciakiem a sam sobie usiadł w salonie i drinkowal skoro ona fochy miala
Pokolysala go do snu i za chwile juz miala spokoj. Poszla do kuchni bo byla glodna, wiec robila sobie cos. Napisala do siostry, ze ma jej znalezc dobrego prawnika. Poza tym znala sedziego ha wiec za dobrego lodzika pewnie by przyznal jej rozwod
Hahahaha mikie jej da lodzika dla sędziego hahah
Nudził się u zastanawiał się jak tu jeszcze raz jej zrobic na złość aż zadzwonił gość od domu - ohh świetnie, w sama porę znalazłeś ten dom... moja żona się ucieszy... podeślij zdjęcia na maila, zaraz się tym zajmę...
Maria zapomniala o tej przeprowadzce hahaha w spokoju jadla obiad.
Nawet tez sobie do soku dolala jeszcze alkoholu bo jakis znalazla schlodzony.
Hahahaha alkoholik hahahahaha
Mikie za to ja poszukał po całym domu i jak ja znalazl to jej doniósł zadowolony- możesz zacząć się pakować, kochanie...
Spojrzala na niego uwaznie- Co? Nie znalazlam jeszcze prawnika, wiec sobie daruj.
Zaśmiał się - I tak nie znajdziesz.... przeprowadzamy się, wiec zamiast wymyślać bajki zajmiesz sie czymś pożytecznym