Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie -Nie mow, ze sie nie boisz? Miguel cie zabije…-podniosla brwi i usiadla kolo niego -Pamietasz jak weszlam kiedy sie kapales? To nie bylo specjalnie-patrzyla wzrokiem niewiniatka
- chcesz rozwodu, więc nie ma powodu.... domyśliłem się, że nie możesz przestać myśleć ja wyglądam nago..... ale wiecznie tchórzysz....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-W tym domu sa kamery…-powiedziala i wziela jego reke i polozyla na swoim kolanku
- Chcesz się pierdolic czy wkurwic Miguela? Dziecinne zabawy mnie nie interesują...
No to wstala, bo coz. Nie mogla jednak:(
-Po co przyszedles po niego?
Zaśmiał się- tchórz.... praca złotko, praca....w końcu ma czas na to co ważne.... nie odciągasz go od tego co istotne.... Przy tobie marnował za wiele czasu, ale nareszcie się skończyło..
-No tak…moja wina…-przewroila oczkami -Skoro wolal sie spotykac z inna baba to sie skonczylo.
- obudź swojego ostatniego żywego neuronka i zastanów się kiedy miałby na to czas...- powiedział I w końcu zszedł do nich Mikie i się zdziwił widokiem Maryśki
- Coz za niespodzianka...
Jak przyszedl jej maz to wziela bachora na rece -Zostawiam was…-i poszla spowrotem na ogrod
- królowa lodu, a nie loda...- powiedział massimo co wiedział i zebrali się w miasto we dwóch
A Maria znowu zostala sama. Wiec jak Alessio zasnal to poszla dalej sie pakowac. Miguela nie pakowala. Nirch sam to robi
Zabije ja jak psa hahaha mikie skacowany nie chciał się z nią znowu dochodzić, więc wrocil dopiero wieczorowa porą i poszedł zajrzeć do bachory, żeby nie dawać jej kolejnego powodu do awantury z dupy
U bachroa byla i ona, tylko na fotelu i spala bo byla juz zmeczona pakowaniem
to jak spała to ją tam zostawił a z dzieciuchem zszedł na dół, żeby im nie przeszkadzała i opowiadał dzieciuchowi jak mu minął dzieńw rpacy i co on będzie musiał robić
Hahah dziecko mialo to w dupie. Przebudzila sie i zerknela do dziecka a o nie bylo. Wystraszyla sie -Alessio? Niania cie zabrala?-i szukala go nerwowo po domu az trafila na Miguela
to ofc musiał skomentować - Co to za mina?
-Szukalam dziecka…
- Brawo, znalazłaś... Jak widzisz jest bezpieczny ze mną...
-kiedy ma spac to ty go rozbudzasz bo przychodzic na noc do domu…niezle.
- Ale jednak wracam na noc do domu....- powiedział patrząc na nią WYMOWNIE
-Prosze cie. Byles pijany. Nawet pewnie nie zauwazyles, ze mnie nie ma.
- Jak widać zauważyłem.... Jak się bawiłaś?
-Bylam u siostry-powiedziala bo nie miala sily krecic -Ale pewnie ochrona juz ci dala znsc.
- Owszem, mam nadzieję, że się pożegnałaś jak chciałaś przed przeprowadzką.
-Jesli chodzi o orzeprowadzke to nic nie zrobiles w tym kierunku tylko ciagle wychodzisz z domu. Mam nadzieje, ze zdazysz do jutra.