Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewkę - Aż tak Ci się spieszy do stolicy?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A co? Znienisz teraz date przeprowadzki? Ciagle robisz co chcesz. Spieszy mi sie, az w koncu sie rozdtaniemy!-wlurzyl ja i poszla do lazienki sie wykapc
- to się wyprowadź! - krzyknął za nią skoro tak jej źle było. - Wierz mi... więzienie jest lepsze niż marudna dupa.... Takie omijaj szerokim łukiem, niestety twojej matce wraca choroba i świruje... Jakoś to musimy znieść aż wróci do normalności..
Ale sie wrocila jak uslyszala to -Moge sie wyprowadzic?
łahahahah myślał, że ona już dawno daleko, a tu taki wał hahaha - Przecież robisz co chcesz...
-Wow…-zaskoczyl ja -Spakowalam juz siebie i Alessio…wiec nie jade do stolicy tylko wyprowadzam sie z nim.
Uniósł brewkę - I dokąd pójdziesz? Jasne, że nie możesz się wyprowadzić... ale chwilę mogłaś się nacieszyć...
A slow nie miala. Bawil sie kosztem jej nerwow. Poszla fo tej lazienki
myślałam, ze ziewa hahahha
- Ten żarcik bardzo mi się udał, piąteczka... - no i w końcu poszedł odnieśc dzieciaka do niani
Maria sie wykapala. Ubrala koszule nocna i poszla do lozka. Nie spala tylko patrzyla cos na tel
Mikiego ofc, ze chujek swedział, więc pod prysznicem sobie ulżył, a potem się zjawił w sypialni i się wpakował do łóżka zdziwiony, że ona też tu jest
A gdzie miala isc hahah jej sypialnia tez
-Cos nie tak?
- Nie... wszystko gra..
No to odlozyla tel, bo juz nie byla taka, ze bedzie mu swiatlem swiecic. Mogla tez isc spac
nie przeszkadzało mu to. sam poznow stał, wiec nie był jeszcze taki spiący hahaha wiec sam sprawdzał newsy na teleofnie
No ale juz nie brala spowrotem hak glupia hahah tylko ulozyla sie i zamknela oczy.
Mikie jeszcze sobie pogwizdywał pod noskiem, nie ma spaniaaaaaaaaaaa!
To odwrocila sie na bok i druga poduszka zakryla sobie ucho ha
ale plecami czy brzuchem do niego? Mikiemu sie w końcu znudziło i odłożył telefon i darował sobe gwizdy
Plecami. To ona wtedy odlozyla te druga poduszke bo sie udusila prawie ha
no to wiadomo, że jak go kusiła to się pd dupy strony jej, bo jego od chujkowej strony się do niej przykleił i się ocierał chujkiem
-Przestan…-powiedziala cicho i chciala byc twarda. Tylko jej cipka byla juz mokra
Udawał, że nie słyszy hahah więc się dalej cisnął chujkiem i ofc, ze po cipce przez majciochy ją też zmacał
-Miguel!-powiedziala hlosniej -Nie…-ale to juz ciszej bo jak dotknal cipki to jzu slabo umiala sie hamowac i sama mocniej na niego naparla
- Nie wrzeszcz jeszcze nie dochodzisz... - powiedział zacieszony i jej wysmarował malinkę na szyi skoro chciałą rwać inne chwasty hahaha