Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się - Odbierasz mi najlepsze z sexu? Wiesz, że to mi nie pasuje..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Spojrzala na niego niewinnie i napisala -To co z kutasem przy ustach?
Roześmiał się - Jesteś... wulgarna.... Jesteś pewna, że tego chcesz?
-Akurat na umysl mi nie siadlo. Glupiabym byla gdybym sobie odmawiala:)
Napisala i odlozyla tel czekajax co zrobi
- Jak się dowiedzą to powiedzą, że nam padło na umysł...- podniósł się i wziął tackę. - Przemyślę to...- i poszedł! zostawił ją samą, zaniósł tackę do kuchni i sam coś na szybko przekąsił, a potem poszedł do Domenisia, który znó tu był na stałe i wysłał go po tablet i gumki. - Nie pytaj... i nikomu ani słowa..
- Pojebało Cię albo Was...- no ale pojechał na shopping nie wierząc, że z kłodą mikie jest chetny się bzykać haha
Hahahhaha wez no:(
Maria napisala jeszcze do Doma smsa ze ma kupic duzo kartek do drukarki i dla Miguela od niej mial kupic jego najlepsza whisky.
Czekala na Miguela juz z przygotowantm tekstem na komorce
Domiś jej odpisał - Jakie kartki do drukarki i jaka drukarka haha bo Mikie o drukarce nic nie mówił hahahah
Mikie do niej wrócił - Jestem... więc co Ci się marzyło? - zapytał rozbierając się.
To przez przypadel wyslala do doma to co naszykowala hahaha
“ chce juz twojego fiuta przy moich ustach”
I przylozyla sobie rekw do glowki i sie slrzywila do Miguela. Pokazala mu raczka ze ma chwile poczekac. Napisala do doma: drukarka pasujaca do tableta i kartki. Zapomnij o tamtym.
I pokazala Miguelowi tsmten tekst
Domiś się w chuj zdziwił hahahaha ale jak mu naprostowała to wziął im więcej gumek haaaa
Miguel spojrzał na smska, a potem na nią- I to cię tak wykręcilo? No nie wiem czy mam się na yp godzić..
Odlozyla fon i miziala go po usteczkach, a pozniej po kroczu
- Wiesz, że już potem nie będzie odwrotu?
Pokiwala glowka na tak i spojrzala juz na jego krocze, bo niemogla sie doczekac znowu go zobaczyc ha takiego cudownego jak morroneeee
miał lepszego, bo nie był zamazany ahhaha no to jak już mu potwierdziła co i jak to skorzystał z okazji! i się otarł chujkiem o jej usta...
No to odwtchnela sobie glebiej i byla bardzo zadowolona. Rozchylila usteczka by sie ocierac o wieksza czesc i nawwt go powdychala zboczona
a on się rozkręcał bardziej i skoro go kusiła! to ofc, że pchał się chujkiem w jej ryjek!
No troche sie tego bala, ale otworzyla bardziej buzke zeby mogl go wprowadzic do srodka
Jwszcze chciala byc sexy to tak wziela raczkami i seksownie na niego patrzyla
nie wiem czy to było sexy z chujem w ustach ale co ja się znam hahah
- coraz bardziej się rozkręcasz, maleńka...
Maria starala sie jak mogla ale nie mogla jeszcze mocno sie zaciskac na nim ustami. Jednak robila co mogla by go ssac jak najlepiej
Nie był bardzo wymagający, skoro przez 2 tygodnie nic nie ssała haaaa baa z racji ja jej stan nawet nie naciskał tak jak zwykle przy lodziku, ważne, że wgl miała chuja w ustach!
No zwazywszy ze ona to lubila a raczej uwielbiala to tez sie cieszyla ha jak wypadl z ust to zaczela go oblizywac
to jeszcze jej pozwolił chwilę się nacieszyć, a potem ofc, że skorzystał i wepchnął się w jej cipkę!
Tez jej sie spodobalo. Wazne ze possala. Miala nadzieje, ze on pamieta by nie spuscic sie w srodku.
Mrukbela seksownie i patrzyla na niego
Helloł! Mikie nie zajmował się pierdołami! więc ofc, że nie pamiętał o takiej pierdole i się bawił w najlepsze chujkiem i sobie używał za jej ryjek.. i tak aż się szczęsliwie spuścił właśnie w jej cipke
Maria miala takie szczescie, ze tez doszla i zapomniala o tej spermie. Wazne ze mogla to czuc. Zlapala go za szyje i patrzyla w oczy po orgazmie -Kocham cie i pragne…coraz bardziej-mowila mu w myslach
nie zrozumiał, ale jak już tak się pchała i minęlo trochę czasu to ją pocałował w usta i położył się obok niej. - Miałaś odpoczywać a nie się bzykać..