Nie jesteś zalogowany na forum.
Usmiechnela sie. Glowke odwrocila w jego strone bo reszty nie mogla. Smyrala go po udzie. -To ty mnie bzykales-pomyslala a nie miala sily siegnsc fona by to napisac
- Postaraj się teraz zdrzemnąć... a ja spróbuję dowiedzieć się gdzie Domenico wsiąkł z tabletem..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Pokiwala glowka na tak i zamknela oczka, bo zmeczyla sie juz w sumie.
to jak wpadała w stan hibernacji haha to ją mikie pozakrywal kołderką, a sam się ubrał
Byla taka grzeczna jak nie ona. Sluchala go ostatnio. Zasnelo sie jej.
to jak już nie otwierała ślepków to zostawił ją i wyszedł zajrzeć do niani i dzieciucha, a potem zjawił się Domenico i mu najpierw wcisnął te gumki - Chociaż skoro tak marzy, aby ci ssać to chyba nie potrzebujecie gumek...
Hahahhaha juz musial wypomniec. Whisky kupil??
Maria zasnela bo czula sie w domu bezpiecznie. Ale jednak zamiast dobrego snu przysbilo jej sie, ze Massimo usiluje ja zgwalcic
Kupił! ale nie dawał mikiemu hahah
- Slucham? - zapytał zaskoczony Mikie, więc mu Domiś smsa przypomniał hahaha
- Żebyś widział moja minę jak to przeczytałem.... Od razu wziąłem caly zapas gumek, skoro nie macie żadnych oporów... Oby jej się nie pogorszyło..
- Nie przejmuj się... Zabieram gumki i tableta... - no i z tym wrócił do Maryśki
A Massimo w śnie ją posuwał jak chciał i nawet Mikie wpadł do trójkata haha
Oh no to juz jej lepiej bylo hahah przerodzilo sie to w mily sen i nawet wiercila glowka i byla niespokojna w realu. A gdzie drukarkaaa?!!!
DOmiś trzymał ją w samochodzie razem z whiskaczem, potem jej zaniesie hahaha
Jak się tak rzucała w śnie to ją Mikie przytulił, żeby więcej koszmarów nie miała, nie wiedzac, ze ona ma erotic sny i jej z cipki cieknie z takiej podniety
To sie obudzila jak go poczula i zlapala go za reke. Usmiechnela sie pieknie.
- jaka zadowolona... chyba ten sen był ci potrzebny.... Domenico przywiózł ci zabawkę...na szafce obok komórki czeka nowy tablet..
Raczka go przysunela do siebie i pocalowala w podziekowaniu, a potem pokzala paluszkiem, ze chce tsblet bo jak miala rozmawiac
- ah nowa zabawka i już nie jestem taki ważny.... - no ale podał jej tablet, aby mogła się nacieszyć - TYlko nie siedz po nocach na nim
Wlaczyla tylko komunikator i napisala: To z mysla o tobie i rozmowach z toba. -i patrzyla na niego takimi oczkamj
Uśmiechnąl się - Ah, no skoro tak się sprawy mają... No to rozmawiajmy...
„ Alessio juz spi? Bedziecie miec teraz tyle pracy z dzieckiem i ze mna. Jeszcze mnie znienawidzisz za to…jak to jest miec kaleke za zone?”
Zaśmiał się - Oh nie masz większych problemów? Nie traktuję Cię jak kalekę, Maria... Jak zauważyłaś, nie obchodzę się z tobą jak z jajkiem..
„Pogadalabym z toba…ale chce mi sie siusiu” i zrobila niewinna minke
- Nie ma problemu... zaraz znajdziemy twój nowy basenik..- powiedział i poszedł po jej kaczuszkę do szczania na prawo i lewo hahah
Wysilala sie wtedy by sie podniesc:( bo to byla juz dla niej przesada by na nocniku
Przy nim robic:(
A ona kąpielą się stresowała hahaha jak się wyszczała to ofc zadbał o higienę, czyli ją podtarł po cipce chusteczkami nawilżającymi, zeby nie było, że grzyba dostanie ahahaha No i wyniósł jej siuśki! i to wszystko w łazience posprzątał.
To wyslala mu gifa w podziekowaniu ha bo jak on sie nacpal ost to nagrywala ho przecie jak jej robil minetke
„ dzis juz pozno, ale jutro moze sie skuszisz”
łahahahahah i to zaraz po tym jak szczała przy nim?!!!!!!! Wrócil do niej - Ale cię nosi, mała...
Usmiechnela sie i puscila mu gifa z innego jej filmiku co sciagnela z ich tasm w domku
„pamietasz?”