Nie jesteś zalogowany na forum.
Uśmiechnął się - Jak mógłbym zapomnieć? Pamiętam tak samo jak Ty nasz pierwszy raz i każdy kolejny
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Napisala mu: „Zawsze jak mysle o poczatkach to wspominam tez jedno z poerwszych wyjsc do restauracji na plazy…kiedy czekalam az zaplacisz a ty podszedles od tylu i mnie objales. Nie chcialam ciebie ani nic od ciebie, ale to ze pocxulam, ze jest cudownie jak to robisz, to bylo przerazajace”
akurat ten gif nie działa;(
- Oh to było przed czy po jak dochodziłaś dzięki mnie? - zapytał unosząc brewke
A byl taki gif?
Maria sie usmiechnela „Tylko pierwszego gwaltu nie doszlam:D”
hahahah no jakiś był hahaha
Zasmiał się - Oh i znów to brzydkie słowo! Skorzystałem z okazji
„nie umiales pohamowac swoich dzikich zadzy. Zreszta nigdybsie nie hamujesz”
- I to bardzo lubisz....
„Bardzo. Zaluje, ze cie krzywdzilam moimi slowami i tym, ze chcialam odejsc”
Westchnął - Nie mówmy już o tym, Maria... Było, minęło...
„Przepraszam, kochanie” napisala i zlapala go za dlon mocniej
to ją przytulił - Już dobrze, Maria.... juz po wszystkim... teraz skupiamy się tylko na nas..
Jak ja przytuli to go raczka trzymala za jego szyjke i pomiziala go tam. Cmoknela go w uszko. Pewnie ja w koncu znowu odlozyl wiec sie usmiechnela i napisala mu „Chce tylko powiedziec, ze juz nigdy w ciebie nie zwatpie. A teraz chodzmy spac. To byl ciezki dzien, choc ciekawy ”
No i już mu się to podobało hahah - No dobrze, więc odlożę laptopa i idziemy spać... - no i jak powiedział tak zrobił, a potem się wygodnie ułożył do spania
Maria jeszcze zlapala go za rece i zamknela juz oczka.
- ŚPij dobrze, maleńka...- no i zaraz mikie też zamknął ślepka i raz dwa usnął
Maria jeszcze myslala o tym, ze jutro musi powiedziec migurlowi o tym co Massimo zrobil. A potem tez zasnela
łahahahha nic nie musiała!!!!!!! Mikie w końcu miał pierwszy dzień, gdzie nie musiał pędzić do szpitala zanim ona się obudzi, więc w końcu odsypiał wszystkie te dni kiedy przy niej czuwał w szpitalu
Maria obudzila sie wiec pierwsza. Otworzyla oczka, ale wiecej nic nie mogla wiec patrzyla na niego i sie cieszyla, ze tu jest. Nie miala sumienia go budzic, wiec wziela tablet ktory ledwo siegnela i robila swoje niespodzianki dla niego, ale potrzebowala tej drukarki, ktorej nie dostala.
Wyslala mu smska ptoem: patrze jak smacznie spisz…jestes moj.
to dźwięk smsa go wybudził! siegnął po komórkę i się dziwił, ze ona do niego pisze, więc zerknął na nią - Coś się stało? Potrzebuejsz czegoś?
Pokrecila glowka na nie i dotknela go po buzce i pogladzila.
Pocałował ją - Dzień dobry... Dzisiaj czeka Cię dzień ćwiczeń... Nie możesz odpuszczać, żeby mięśnie pracowały cały czas...
Pokiwala glowka na tak i napisala mu: bede cwiczyc ile sie da, zeby w koncu byc sprawna dla ciebie.
A piekegniarka przyszla do och chaty juz
a ładna i młoda czy porażka? hahaha
- Jestem pewien, że sobie poradzisz... Szybko wrócisz do zdrowia...
Jakas taka nijaka ahhha
Czekala az ja wpuszcza, zeby sie zajela Maria
Maria myslala, ze tylko Miguel z niania ebda sie nia zajmowac ha Usmiechnela sie i napsiala mu: Moze zajmij sie soba, kochanie, a zawolaj nianie, niech mi pomoze. Musisz troche odpoczac.
No to się podniósł i ubrał się. - Może najpierw cię ubierzemy? Niania nago chyba nie chciałaby Cię oglądać...
I domiś zajrzał do nich, aby ich uświadomić, że piguła już wpadła - Mam ją wpuścić?