Nie jesteś zalogowany na forum.
- Upijasz sie z rana? Nie zgadzam się na to...- powiedział i usiadł na łóżku obok niej. - Jak zajęcia?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podala mu, a sama wziela tablet „Bylo dobrze. Staralam sie. A to prezent dla ciebie, zebys sie zrelaksowal i odpoczal. Caly czas byles przy mnie, jestes…mozna sie zmeczyc;) „
Zaśmiał się - Odpoczywam w nocy... nie musisz się martwić..- odstawił butelkę i zerknął na nią - Jesteś zmęczona?
Pokazala raczka, ze mas o menos. Napisala mu: dam rade. Chcialabym chociaz juz mowic…pocaluj mnie”
- Wkrótce tak będzie...- powiedział i ją pocałował, skoro tak o tym marzyła.
Odwzajemniala i juz lepiej ruszala usteczkami i namietniej
Jak zawsze wszystko przez nią! Jak się rozkręciła to ofc, że ją zmacał po cycku, a potem po cipce przez majtki. - teraz nam nikt nie będzie przerywał..
Wziela jego reke i poprowadzila do jej twarzy, a potem possala jego palucha
Zaśmiał się - Już marzysz o tym co najlepsze?
To polizala paluszek, a potem sie usmiechnela patrzac mu w oczy. I tak ptrzyla przeszywajac go seksownym wzrokiem
Mikie się poprawił na łóżku i ją pociągnął niżej, żeby leżała, a nie miala tyle poduszek dookoła i rozerwał jej kieckę
Strasznie sie podniecila i gleboko oddychala jak na gif. Cycuszki jej sie ruszaly. I skoro sie nie mogla ruszyc to moze cxula sie teoche jak na gwalcie dlatego jej sie rak podobalo ahha
A Mikiemu jej kalectwo nie przeszkadzało, bo już mial doświadczenie z początkowych gwałtów haha Usmiechnął się - Wiedziałem, że Ci się to spodoba.... - poczekał chwilkę, zeby jej napięcie narosło i zabrał się za jej sutasy
Maria uwielbiala jak piescil jej cycuszki. Zaczela mruczec, bo to jej dobrze wychodzilo i seksownie. Juz w myslach miala tylko „ pieprz mnie mocno”
Nie bzykał jej.... dalej się bawił z jej sutasami i zerkał na Maryśkę - Uwielbiam na Ciebie patrzeć nagą... zależną ode mnie...
Mary czula napiecie. Obserwowala jego i to co jej robil. Juz miala cale mokre majteczki.
I sie tak wygibala
Dał jej chwilę odpocząć i zdjął jej majtki i ofc, że się zaskoczył - Oh całe mokre... to mi się bardzo podoba....- zdjął swoją koszulę i spodnie, ale bokserki zostawił. - Jeszcze trochę cię nakręcę zanim poczujesz mojego fiuta w sobie...- i znów bawił się jej cyckami
Bardzo byla nakrecona myslala ze dojdzie
Meuczala i nawet jeczala juz
- Widzę jak mnie pragniesz.... Uwielbiam tak cię torturować, maleńka... - polizał jej sutaski,a potem ją ciągnął jak mu pasiło zerkając w jej ślepia
Tez patrzyla mu w oczy i mowila fuck meee! Oczami
Tarmosił i ściskał jej cycki! A potem zdjął swoje bokserki i wrócił do zabawy cyckami i w końcu chujkiem się ocierał o jej cycki, a właściwie cyckami o chuja i go uciskał jej donicami
Rozdziabila buzke i mruknela. A potem chciala go polizac wiec wystawila jezyk zahaczajac o jego chuja
Uśmiechnął się - Nie teraz, Maria...- wycofał się chujkiem, skoro już kombinowała i wbił się w końcu w jej mokrą cipkę i dalej molestował jej cycki
Zlapala ho za reke i scisnela mocno o z druga reka zrobila to samo, bo musiala cwiczyc ha. Jeknela i niestety doszla, bo mega ja podkrecil
Zacieszył się - Właśnie tak skarbie... chcę czuć jak na ciebie działam.... - pocałował ją skoro tylko chwilę jego chujka liznęła haha
- Dostaniesz drugi orgazm...ten będzie nasz...