Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie rpzeczytał i mu się oczka szerzej otwierały, a potem spojrzał na Maryśkę - Jak to Cię molestował? Maria co się tam stało?!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
“Wbilam mu paznokiec w reke…na pewno ma slad. To moj dowod. Nic wiecej niemoglam:( a on die cieszyl, ze niemoge i niemoge mowic…wsadzil reke pod koldre i dotykal mnie po cipce”pisala to i coraz bardzoej byla podenerwowana az sie trzesla
to odłożył jej tablet na bok - Już dobrze... jesteś już bezpieczna.... Massimo się wiecej do Ciebie nie zbliży... Przepraszam, że to się stało...- przytulił ją jeszcze, żeby się uspokoiła
To sie uspokajala w jwgo ramionach. Byla zla, ze niemogla nic zrobic wtedy po prostu. Trzymala go za ramie
- Teraz ciągle ktoś przy tobie będzie, aby się to więcej nie powtórzyło... Nie musisz już się bać..
“Niemoglam sie obronic” napisaña mu jak juz sie uspokoila “dlaczego ciagle mnie cos spotyka?”
- Po prostu miałaś pecha... Gdybyś nie spadła ze schodów nic więcej by się nie wydarzyło.... To tylko przypadek, kochanie...
“Mozemy ufac tylko Domenicowi. Ale zapewno to wiesz. Co zrobisz teraz?”
- Zostanę z tobą.... Resztą się nie przejmuj...
”Dziekuje…Bardzo cie kocham, Miguel!” Napisala mu ladnie.
i po co ta krwista czerwień haahah
- A ja Ciebie... wszystko będzie dobrze...POradzimy sobie ze wszystkimi
„to zeby nie myslec o tym…zabawimy sie…ale nie tak jak myslisz”-napisala mu, a pozniej wcisnela print w tablecie i drukarka sie wlaczyla i zaczela drukowac
I wszystko to po 10 razy szlo hahahaha
łahahahahaha raz rozumiał, nawet 2, ale 10?! - Po co to drukujesz aż 10 razy? Uważaj, bo zacznę myśleć, że Ci odbiło...
„nie raz juz tak bylo:)” napisala mu i usmiechnela sie, a potem wydrukowala teksty
- Poczułam, jak jego penis opiera się o moje gardło, przesuwając się po nim w dół. […] Odepchnęłam go delikatnie i złapałam dłonią jego ciężkie jądra. Bawiłam się nimi, głęboko biorąc penisa do ust.
-Skoncz na moj brzuch, prosze…chce to zobaczyc.
lahahahahha what?!
Mikie zerknął na ten tekst, a potem na Maryśkę - Maria... napisz w końcu o co chodzi!
„To nagrody. Wszystko zeiazane z nami. Wybierz co podoba ci sie najbardziej” usmiechnela sie i jeszcze poszly ich takie foty
uśmiechnął się - przecież wiesz co wybiorę...
Usmiechnela sie „Wybierz szybko bo bede drukowac i drukowac, az caly pokoj bedzie w erotycznych tekstach i naszych zdjeciach z seksu”
roześmiał się - W takim razie idę po obiad, a ty drukuj tylko te najlepsze, abym miał z czego wybierać - powiedział podnosząc się z łóżka.
„CZekam z utesknieniem! Przynies tez Alessio, prosze”-napisala i patrzyla na niego
- Zobaczę co da się zrobić... - powiedział i poszedł. Ofc po drodze zaczepił Domisia - Sprawdź dyskretnie co Massimo robi dziś wieczorem... Niech się zjawi na imprezie u Aarona... Mam do niego sprawę, ale nikt o niczym nie może wiedzieć... - Domiś się zdziwił, ale poszedł ogarniać co trzeba, a Mikie poszedł zajrzeć co dzisiaj mają w menu
Maria nadrukowala jeszcze pare i to lecialo na podloge bo nie byla to taka duza drukarka tylko malutka gdzie nie trzymala wyrzuconego ppieru:D o to jej sie rozchodzilo. Zeby zasypac ich erotyka ghaha
Ulzylo jej, ze juz wyrzucila z siebie ten temat z Massimo. Odpocxywala od tabletu jak zostala sama. Nawet zamknela oczka i czekala
te małe też mają zatyczki, żeby papier nie spadał, ale ich się nie użwa haha
Mikie wrócil do niej z zupiną
- Dzisiaj jeszcze dostałaś zupę, ale jutro chyba możemy spróbować czegoś lepszego...
„Wieczorem moge sprobowac twojej spermy…”napisala mu jak przyszedl z zupka
Dobrze, że zupę odstawił! - Wykończyć mnie chcesz... - pomógl jej, żeby miała pozycję jak poprzednio w półsiadzie i ją karmił - Po obiedzie przyniosę małego, na pewno będzie zachwycony takimi zdjęciami - powiedział unosząc brewkę