Nie jesteś zalogowany na forum.
„Dodrukowalam wiecej…jak wsadzasz we mnie swojego grubego kutasa. Uwielbiam go” napisala mu jeszcze zanim zaczal ja karmic
- Pewnie gdybyś miała majtki znowu byłyby mokre...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zamrugala oczkami i otworzyla juz tylko buzke do zupki, ale mogl myslec co chcial ahha
Zawsze mówił to co myślał haha - a może obleję jedną sciane tymi zdjęciami, aby twoja rodzinka mogła podziwiać jak się zabawiamy?
„Moja rodzinka nie wchodzi i nie wejdzie do naszej sypialni. Wystarczy, ze wiedza o portretach moich”
Zaśmiał się - Więc mam ich wygonić jak będą chcieli się z tobą zobaczyć?
„Przeniesiesz mnie do salonu:) tutaj to tylko nasze miejsce. A powiedziales im w koncu?”
- Nie... Nie będę sobie odbierał przyjemności... - powiedział zacieszony.
„Wiele przyjemnosci…jestes bardzo zly…slyszalam, ze pobiles lekarza”
aż reke z lyzka zatrzymał - Słucham?
„Piekegniarka powiedziala. Ze caly szpital o tym trabi. Za co uderzyles lekarza, Miguel?”
Uznał, ze będzie musiał zmienić pielęgniarkę, skoro to taka papla!!! - Za niekompetencje... Nie umiał z sensem odpowiadać na moje pytania...
To sie powstrzymywala od usmieszku. Napisala „ahh nie odpowiadal na pytania…to trzeba bylo go zastrzelic;)”
- Byłem litościwy... Niech się cieszy, że tylko tyle dostał..
Usmiechnela sie „Zawsze omijaja mnie najlepsze akcje;) daj zupki, bo zglodnialam”
- więc jedz zamiast zadawać głupie pytania...- wrócił już do karmienia jej, a Domiś wysłał mu smska, że wszystko załatwione.
Maria jadla grzecznie, ale caly czas oczka miala przy jego buzce i kazda jego minke kodowala
Wzrok jej się pogorszy to będzie miała co odtwarzać w główce!
- Świetnie, dużo lepiej niż wczoraj Ci idzie...Jakieś życzenia co do jutrzejszego obiadu? - i jak miała pusto to się podniósł - OK, idę odnieść i małego przyniosę..
„Nie mam. Jedzenie mnie malo interesuje. Ciebie chce, juz mowilam. Czekam” pokazala mu na tablecie i odstawila go
- Mam nadzieję, że będziesz grzeczna.... - powiedział i poszedł do kuchni. Tam sobie zerknął na smska i sam zjadł
Czekala az przyprowadzi malego. Chociaz juz jej ciezko bylo z tym, ze on coagle biega przy niej. Miala nadzieje, ze sie szybko nie wkurzy.
no właśnie myślę nad tym ile on jeszcze zniesie!
Mikie jak się najadł to poszedł po dzieciaka i zjawili się w sypialni - Jesteśmy...- usiadł z dzieciakiem na łóżku. - Podać Ci go?
Pokiwala glowka na tak. Maria wziela go w raczki. Na razie mogla utrzymac dzieciatko. Coraz silniejsze miala rece
- Nie forsuj się Maria... Wszystko małymi kroczkami
Mrugnela do niego i pokazala usteczkami, ze ok. W sensie wymowila na glucho. I patrzyla na dzieciatko