Nie jesteś zalogowany na forum.
Uśmiechnął się - Chcesz powiedzieć, że jest do mnie coraz bardziej podobny?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie i pokiwala glowka na tak, bo niemgola sie wyklocac teraz jak nie miala mowy
Zaśmiał się - Może przy kolejnych twoje geny się wybiją... Cierpliwości, kochanie..
Zasmiala sie cicho. Mogl myslec co chce dopoki ona nie znacznie mowic;D cmoknela Alessio w glowke
Język jej utnie jak nie będzie po jego myśli mówiła, wiec niech uważa...
- Jeśli chcesz może zostać dzisiaj z nami na noc..
Pokiwala glowka na nie hahaha czy on powazny byl?
Bardzo! - Oh jaka szybka odpowiedź...
Nie mogla pisac nawet jak trzymala dzieciaka na rekach wiec tu komunikacja sie urywala gahaha i tak troche posiedzialo dziecko jeszcze na jej rekach a potem kiwnela do migurla ze juz ma go zabrac bo juz raczki jej mdlaly
No to wziął dzieciaka. - Wykończyłeś mamę, teraz musi się zregenerować, żeby mieć siły na wieczór kiedy będziemy sami... - uniósł brewkę - tobą się zajmie niania i wszyscy będą zadowoleni
Usmiechnela sie i pokiwala glowka na tak.wziela tablet i napisala: „A ty jadles Miguel? Martwie sie o ciebie”
- Tak, zjadłem zanim wróciłem z młodym... Na jutro zamówiłem steka, więc nie masz się czym amrtwić... Wszystko ze mną w porządku
„ze mna tez w porzadku, skoro ciagle mysle o twoim fiucie:)” napisala mu i sie usmiechnela pieknie i zagryzla warge
- Mam nadzieję, że to nie pogorsza twojego stanu....
To byla taka slodziutka
- Taka pewna siebie jesteś? Zobaczymy co pokażą następny wyniki twoich badań...
Przewrocila ocxkami i napisala mu: „Bedziesz marudzil?”
- Tylko jeśli będziemy musieli pomyśleć o zajęciach z języka migowego.. - powiedział aptrząc na nią
Urazil ja. Odwrocila glowke w inna strone.
to uważając na dzieciaka pomiział ją po ramieniu - Maria...Nie odsuwaj się... Nie zrobiłem przecież niczego złego... Sama pewnie też zastanawiałaś się nad taką opcją..
Ale nie mowila o tym glosno bo jeszcze miala nadzieje ha
Nie patrzyla na niego. Ciezko jej bylo z tym. Jeszcze nagle wypalil
On też, ale szykował się też na najgorsze! Pocałował ją w szyję - Jeszcze nic nie jest przesądzone.... i wiesz, że to nic między nami nie zmieni...
Spojrzala na niego ale lezki jej sie zebraly
- Hej! Nie chciałem, abyś myślała, ze nic się nie da zrobić.... Uśmiechnij się.. Myślałem, że tak będzie Ci łatwiej się porozumiewać...
Wziela ten tablet ktory juz ja wkurwial. Zmienil cale jej podejscie:(
„Zdajesz sobie sprawe co ja przezywam?”
- Domyślam się, kochanie... Przepraszam, jeśli poczułaś się urażona... Chcę tylko tego co najlepsze dla Ciebie, Maria...