Nie jesteś zalogowany na forum.
„Poplakalam sie, bo powiedziales, ze to nic nie zmieni…ze bedzie ze mna mimo to. Nie wiem jak moge ci dziekowac…jesli nic sie nie zmieni to za tydzien zaczniemy sie uczyc migowego…”
- Głuptasie... przecież zrobiłabyś dokładnie to samo co ja... Jesteśmy ze sobą na dobra i na złe...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to jzu sie usmiechala szczerze do niego. Wiedziala, ze to bedzie potwierdzeniem. Zalowala tylko szczerze tego, E byla taka zla i chciala odejsc od niego
i nie udało się:(
- Już bardziej ta mina mi się podoba.. - powiedział uśmiechając się.
No to cos napisala ale zamoast mu pokazac to drukarka wydrukowala
NA ZAWSZE. Ja i ty.
to wziąl kartkę z drukarki - Oh w końcu do rzeczy...Pójdę położyć małego i wrócę, potrzebujesz czegoś?
Pokrecila glowka na nie. Jeszcze tylko pokazala ze chce ucalowac malego. Wiec pewnie jej podal go. Cmoknela Alessio, a pozniej Miguela w usta.
- Chyba muszę zrobić sceę zazdrości, że jestem na drugim miejscu.... - powiedział uśmiechając się i poszedł w siną dal z dzieciakiem
Maria sie wkurzala na siebie, ze nie moze nic powiedziec. Otworzyla buzie i starala sie krzyczec:(
to całe szczęście, że nie mogła... Mikie jeszcze skoczył sobie po kawkę i wrócił do niej z kubkiem pysznej kawki. - Już jestem... Co mnie ominęło? Co tak się dzieje w twoich myślach?
To znowu wziela przyjaciela tabletka: „Nie chcialbys wiedziec:) dasz troche kawki?”
- A pytałem czy coś potrzebujesz...- no ale podzielił się z nią kawką i uważał, aby się nie poparzyła.
Wypila lyczka ostroznie. Nic sie nie stalo. Usmeichnela sie. „dziekuje. Wspanialy smak. Od ciebie wszystko smakuje lepiej.”
Zaśmiał się - Hmm... uważaj, bo zacznę się zastanawiać czy sperma innych też ci tak smakowała jak moja
„Nigdy innej nie probowalam akurat” przyznala mu sie
Z tego co kojarzył to wcześniej też tak mówiła, więc jej wierzył. - To jedenz twoich atutów.. - powiedział uśmiechajac sie
„Wymien jeszcze pare ” usmiechala sie pieknie do niego
Zaśmiał się - Nie będę cię chwalił, bo spoczniesz na laurach
„Rzadko to robisz, wiec nie spoczelabym:) no, ale wytrzymam”
- Nasz sex jest pochwalą samą w sobie.. - powiedział unosząc brewkę
„Nasz sex jest wszystkimi emocjami. Dlatego uwielbiam cie calego, cale twoje cialo…i nadal bardzo zaluje, ze nie moge cie calowac po tym jak wyssam twoja sperme”
- Maria.... już tyle razy męczyliśmy ten temat... Nic się nie zmieniło i nie zmieni...
„Bede probowac do konca zycia:) smakujesz cudownie”
- Zobaczymy czy starczy Ci cierpliwości... i mi..- bo jej jeszcze da w ryj za te próy i bedzie płakusiała!
Dotknela go po buzce i gladzila. Patrzyla mu w oczy chwilke, a potem napisala „zrobie wszystko co w mojej mocy, zeby jak najszybciej powiedziec ci, ze cie kocham i pojsc z toba na spacer…a nawet wyjechac do stolicy z toba”