Nie jesteś zalogowany na forum.
- Wyjazd to teraz nasz najmniejszy problem... Jeśli lekarze nie będą w stanie tutaj Ci pomóc zwiedzimy cały świat szukając tego, który Ci pomoże
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
„Dziekuje…wszystkie twoje slowa daja mi sile. Nie moge sie zalamac tylko probowac i sie starac. I to, ze jestes ze mna i bedziesz mimo wszystko” pocalowala go w dlon
Ulożył się na łóżku, żeby mu było wygodnie - Nie wiem jakie masz doswiadczenia, że nadal cie chyba dziwi, że jestem przy tobie..
„Ciezkie doswiadczenia. Juz ci mowilam. Ale ty jestes ciezkim przypadkiem;) jednak uwierzylam ci na poczatku we wszystko co mowisz i rzucilam dla ciebie caly swiat, wiec nadal bede ci wierzyc. Nie bede sie dziwic”
- Maria... Tyle lat na Ciebie czekałem, więc jak mógłbym teraz się wycofać?
„Wiem…ale teraz mnie znasz i widzisz, ze czasem potrafie byc zawzieta i toczymy niepotrzebnie wojne…ty pewnie wypbrazales sobie mnie posluszna”
Uniósł brewkę - I w końcu się doczekałem.... teraz jesteś bardzo posłuszna, kochanie - pocałował ją.
Odwzajemniala i dotykala go po wloskach.
- Widzisz... więc póki co nie musisz się niczym przejmować, maleńka..
Usmiechnela sienpatrzac mu w oczka i pomasowala jego heart
z kamienia!!
- Też Ci się marzy masaż?
Pokiwala glowka na tak, bo nie pogardzi. Napisala mu „calego ciala, poprosze…a potem chce cie wylizac”
Zaśmiał się - Zboczeniec! w takim razie to ci nie będzie potrzebne..- powiedział od razu ją rozbierając.
„wiesz co? Chce cie bardzo prosic bys ogolil moja cipke”-napisala i puscila to na programie ktory czyta to na glos bo nie bedzie mu coagle pokazywac
Łahahahaha się zdziwił w chuj - Słucham? Po co Ci to teraz?
Puszczala mu teraz ciagle to co pisze „leze i sie nie moge ruszyc, wiec chociaz chce byc troche seksowna…ogolona, gladizutka…jaka mnie lubisz?”
Zaśmial się - Hm chyba nie miałem okazji sprawdzić Cię w innym wydaniu...
„Teraz sprawdzasz. Wiec co? Ogolisz mnie?”
Przewrócił ślepkami - Skoro tak Ci na tym zależy... Co będziemy robić? Wosk, depilator?
„Maszynka. Mam nadzieje, ze raczka ci nie zadrga”
- Skąd ten pomysł, skoro nóż mi nie drga gdy podcinam komuś gardło?
„moze dawno nie podcinales?”
Uśmiechnął się - Nie bądź taka ciekawska... - żeby dalej nie drążyła tematu to ją obrócił na brzuch i masował jej plecy. - teraz się skup na czymś przyjemnym.
To juz nic nie pisala. Miala glowke na boku i myslala o jego chuju skoro miala sie skupic na przyjemnym
tak właśnie myślał, że nie o masażu i jego milusich rączkach ona teraz myśli! więc ją w końcu pocałował w te plecy