Nie jesteś zalogowany na forum.
Mruknela zeby wiedzial, ze jej dobrze. Jak go czula tak to juz sie wilgotna zrobila
- Czyżby podobał Ci się taki masaż? - zdjął swoje spodnie i majciochy u całował ją coraz niżej
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mmm…-wymruczala na potwierdzenie i zalowala, ze nie moze mu sie powyginac ha
On wcale nie narzekał! - Chcesz więcej?
-Yhhmm-mruknela, bo ciezko bybylo jej glowa kiwac teraz.
To się podniósł do niej, żeby w nizinach nie bawić za długo i się wpakował chujkiem w jej cipkę
I wszystko mogli nawet jak kaleka byla hahaha
Zlapala go tak za reke i trzymala. Jak ja obejmowal. Zajeczala seksownie jak ja bzykal od tylu.
no wszystkiego nieee, ale sporawo i to tak jak Mikie chciał, bez gumek hahaha Nawet jakby byłą warzywkiem to by ją bzykał, ale na szczęscie tak źle nie miał. ROzpychał się chujkiem, skoro wszystko zależało od niego
Jak juz wiedziala, ze jest plodna i on to sie obawiala, bo znowu sie nie wycofa ha zastanawiala sie tylko po co kazal domenicowi chodzic po gumki hahah
Poddawala sie, bo nie miala wyjscia. Korzystala z przyjemnosci i niewiedziala, ze tak tez moze byc fajnie, bez wysilku ha
dla zasady, zeby mu nie marudziła, proste! No i aby się pochwalić, że się bzykają a nie trzymają za rączkę hahah
Mikie za to się męczył bardziej niż zwykle! Pamiętajmy, że już dawno na siłowni go nie było, a miał tak niedaleko:( żeby miała lepsze odczucia to ją troszkę obrócił i skoro byłą kaleką to bym razem biedaczek musiał jej to kacze udko trzymać i się wbijał coraz szybciej chujkiem
A ona nie mogla sie wyginac. Za to glowka mogla to ja obrocila i parrzyla na Miguela i zagryzla warge. Czula ze zaraz dojdzie
to ją pocałował jak już lukała na niego i wrócili do poprzedniej pozy i się dopychał jak poprzednio i jeszcze jej w dupe strzelił, żeby mogła poczuć jego cudną dłoń haha
Mruknela wtedy glosniej, zeby wiedzial, ze jej sie podoba bardzo. Chciala to poczuc, a moze nawet jeszvze wiecej klapsow ha jak tak ladnie ja rznal to doszla jeczac
to doszedł razem z nią i jeszcze ją pochwalił, że się poczuwała a nie tylko czekała aż on skończy i ją pocałował w ryjek
-Kocham cie…-mowila bezglosnie ale moze umial czytac z warg
Tyle to każdy głupi umiał zrozumieć haha - Wiem... a teraz posprzątam twoje zdjęcia póki nikt poza nami ich nie widział... - więc się zebrał z łóżka i pozbierał jej wszystkie wydrukowane obrazki, żeby nikt się nie zszokował jak jej wejdzie pomóc! albo piguła haha
Jak jej nie przestawil to lezala na tym brzuchu. Tylko glowke miala na boku i zerkala jak on to zbiera i sie usmiechala. Bo sobie przy okazji mogl jeszcze ogladnac
wiedział co robi! Plemniczki miały płynąć gdzie trzeba, a nie na pościel! Odłożył zdjęcia obok drukarki i wtedy dopiero ją obrócił na plecy, żeby nie narzekała. - Teraz możesz trochę odpocząć od wrażeń
No to odpoczywala, ale wziela tablet: „Kochanie, bylo cudownie, ale zapomniales o gumce. Nie mozemy tak ryzykowac”
- tak bardzo chcesz zobaczyć jak to jest z gumką? Nie spodoba Ci się...
„Nie chce wiem jak to jest. Mozesz nastepnym razem spuscic sie na moje cialo lub na usta:)”
- Jutro porozmawiam z lekarzem... W obecnej sytuacji chyba zastrzyk będzie najlepszą opcją.. - bo dlaczego on miał cierpieć z jej winy?!
„Jaki zastrzyk?” Patrzyla pytajaco bo niezrozumiala
To się zaskoczył, że on jej musi tłumaczyć - Zamiast tabletek antykoncepcyjnych... nie słyszałaś o takiej antykoncepcji?
„Nie slyszalam. Jestem zacofana. Niech daje co moze, byle by bylo zabezpieczenie”