Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie dla odmiany zajmował się dzisiaj swoimi legalnymi biznesami. I nawet powiadomił Diega, że przez jakiś czas Maria nie będzie w pracy z racji wypadku jakiemu uległa, ale nie wdawał się w szczegóły. POtem przeglądał propozycje co jeszcze mógłby dokupić i nawet Aaronek zadzwonił zapytać o co poszło z Massimo ahha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Massimo za malo dostal;D
Pielegniarka narzekala na Miguela, az w koncu Maria wziela tablet i puscila jej glosno: SHUT UP!
Hahaha pielegniarka sie oburzyla -wiec koniec na dzis. Przyjde jutro i mam nadzieje, ze beda panstwo w kepszych nastrojach-pozbierala swoje rzeczy i poszla.’dzis jlnic nie zwinela bo Mery na nia patrzyla.
Jak mikie się dowie, ze ona taka kleptomanka to ją też oklepie hahaha
Jak niania doniosła Mikiemu, że piguła poszła, to Mikie poszedł zajrzeć do Maryśki - Koniec na dzisiaj?
Pokiwala glowka na tak „poszla bo sie obrazila. Tyle narzekala i gadala, ze kazalam jej sie zamknac”
- Oh ona ma chyba najmniej do narzekania... Płacę jej za to, aby robiła swoje...
„A ty, kochanie? Popracowales? Odpoczales troche?”
- Dalem znać twojemu ulubieńcowi, że nie będzie Cię przez jakiś czas w pracy
Usmiechnela sie „nie mam ulubiencow w pracy, ale rozumiem. Na pewno juz placza za mna”
Zaśmiał się - Z pewnością... Jak za każdym szefem.... To co? Znowu czas z małym do obiadu, a potem zajmiemy się sobą?
„O tak. Chce juz go przytulic. Moze uda mi sie go nakarmic?”
- No dobrze, to przyniosę go i butelkę... ale pamiętaj... Nic na siłę...- uprzedził ją, żeby sobie za dużo nadziei nie robiła.. Ułożył ją wygodnie, żeby mogła podziwiać świat a nie tylko leżeć i sufit podziwiać, no i poszedł ogarnąć żarcie dla dzieciucha
Maria miala nadzieje, ze jej sie uda. Czekala na niego i na dziecko. W tym czasie dodrukowala pare rzeczy ha
Zboczeniec z niej większy niż z Mikiego!! Mikie wziąl butelkę, śliniak, bo chuj wie jak bardzo maryska ujebie dzieciaka i siebie hahah i dzieciaka też wziął i wrócił z całym Majdanam, bez rozenek do niej - Jesteśmy... Zobaczmy jak Ci pójdzie... - powiedział i podał jej ostrożnie syna.
To wziela go i trzymala mocno. A miesnia miala sprawnego po tych diodach.
haha któego mieśnia? haha
- Gotowa na kolejny krok?
W reku ahhaha
Pokiwala glowka na tak i wystawila lapke po butelke
No to podał jej butelkę,a dzieciakowi podsunął sliniak, zeby nie musiał go kąpać zaraz po posiłku!
No to podala malemu zarcie i trzymala buteleczke. To jednak nie byla za wygodna poza. Jednak sie starala i dawala rade. Byla bardzo skupiona
Za wiele nie miała poz jakie mogłaby wypróbować haha mogła nie zrzucać się ze schodów! - Świetnie Ci idzie..
To zerknela na Miguela i usmiechnela sie. Muslala sobie o tym, ze tak sie cieszy, ze jest z nimi razem. Jak czula, ze juz nie da rady to podala Miguelowi. Chociaz juz bylo na dnie
No to wziął od niej dzieciaka i już dokończył karmienie. - Nieźle... wygląda na to, ze cwiczenia nie idą na marne...
„Obiecalam ci. Dotrzymuje slowa” napisala i usmiechnela sie do nirgo
- Chcesz coś jeszcze mi obiecać? - zapytał unosząc brewkę
„Obiecuje ci, ze zawsze bede z toba…zaufaj mi znowu”
To się zdziwił - Dlaczego myślisz, że Ci nie ufam?