Nie jesteś zalogowany na forum.
No poczuwala sie przed nim i mruczala
Az w koncu doszla! I wgl cirzko jej bylo ustac wiec sie ttzrymala mocno an rekach. Miala rece teraz bardzo silne ha
jak pudzian! Mikie się jeszcze trochę musiał napchać aż w końcu mu się doszło i spuścił się w jej cipkę, żeby nadal pracować nad swoim planem haa
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To odwrocila sie przodem do niego i go przytulila o tak
TYlko tak ciemno nie mieli - Teraz już szybko pójdzie i wrócisz do pełni zdrowia, Maria...
Macala go po wloskach i pocalowala go jeszcze po tym jak jej dawal nadzieje. Chciala juz zaczac mowic:(
Pokiwala glowka na tak patrzac mu w oczy.
Potem sie ogarneli w sensie ubrali i poszli na sniadanko
To akurat niania się kręciła w kuchni i była w szoku jak ją zobaczyła - Oh Maria, wyzdrowiałaś! Jak dobrze znów cię widzieć w pełni sił
Maria sie usmiechnela i ja przytulila. Chcialampowiedziec sporo, a nie mogla i to chyba bylo gorsze dla niej niz to lezenie. Chciala jej dziekowac za opieke nad synem i takie tam. Pokazywala cos na siebie i na Miguela
Toi mikie ją wyręczył - Jeszcze Maria ma małe problemy, ale wszystko idzie ku lepszemu... Po śniadaniu zadzwonię do lekarza, aby odwiedził nas i sprawdził stan Marii...
Niania zerkała na nich podejrzliwie, ale skoro maryska sie nie odezwała to uznała, ze nadal milczy - rozumiem, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....
Pokiwala glowka do niani i przytulila sie do Miguela skoro tak ladnie jej pomagal.
Aaa w drukarce juz nie bylo tuszu hahaha za to co sie nadrukowala to jej..znaczy jego hahaha a bylo tego sporo!
mikie juz nie potrzebował nic od niej, wiec niech brakuje, co to za problem ahaahaa
Niania im ogarnęła śniadanko i poszła, więc zostali znowu sami - To skoro się lepiej czujesz to co byś chciała dzisiaj robić?
Miala ze soba tablecik. Bo musiala sie jakos komunikowac. Napisala mu: spedzic czas z dzieckiem. Wyjsc na ogrod, na basen…i pieprzyc sie z toba”
Mikie się zaskoczył - Co chcesz robić na basenie?
„Pomoczyc nozki? Popatrzec jak ty plywasz…mozesz nawet z Alessio poplywac. W moncu spedzimy normalnie czas. Mam dosc lezenia. Dziekuje ci za wszystko…ze mnie karmiles, myles…wszystko! Ale juz bedziesz mial z tym spokoj”
- Najpierw lekarz... nie chcę, żebyś się forsowała od razu
„Powiedz, ze marzysz by mnie znowu nakarmic i umyc” usmiechnela sie
- Jak zauwazyłaś nie jest to dla mnie problemem, Maria....
To wziela raczki do tylu i pokazala mu wzrokiem na jedzonko.
Hahha myslal, że już ma dość tego, a tu niespodzianka hahah - teraz to akurat chyba powinnaś spróbować i sprawdzić czy sobie poradzisz..
To chwycila jego dlonie i je pocalowala w podziece ha a potem juz zabrala sie sama za jedzonko
- lekarz i tak cie nie ominie...- żeby nie zapomnieć to od razu zadzwonił do łapówkarza i opowiedział mu o postępach Maryski zanim ten wpadnie na tu zaakceptował mu głośno i wyraźnie "pilną wizyte", żeby doktorek pamiętał, że ma robić co mikie chce, aby przeżyć hahh
Jadla i podala mu z widelcxyka tez by on zjadl z jej rak
Zaczekał do końca rozmowy i wtedy dopiero od niej zjadł - chyba się zaczynasz nudzić mala...
„Z toba sie nie nudze” napisala na tablecie „powiedz jak mam ci sie odwdzieczyc za wszystko?”
Uniósł brewke - poczekaj aż wrócisz do zdrowia na 100%... wtedy coś dla ciebie wymyślę..
„Bedziesz mnie torturowal?” Napisala mu i sie zacieszyla