Nie jesteś zalogowany na forum.
Pokazala paluszkami na polivxku udawane lezki, a potem mrugnela do niego. Nie wiedziala co on tak myslala, ze sie cieszyl, ale przypuszczala, ze tez o seksie ha
Ale jakos wibracje jej wyslal, ze przyszlo jej do glowy by poczytac w internecie o tych zastrzykach
hahaha nie takie wibracje jej wysyłał haa - Nie przeszkadza Ci Alessio?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Pokrecila glowka na nie, bo w czym jej mial przeszkadzac.
- No dobrze, to jeszcze na trochę zostanie z tobą.... Trzymanie go już nie jest takie lekkie i przyjemne jak na początku..
Maria miala wycwiczone rece powtarzam hah
Siedzieli sobie z dzieckiem, az wkroczyl pan doktur we wlasnej osobie, a nie zlodziejka pielegniarka. -Dzien dobry. Co za mily obrazek. Widze, ze idzie kubdobremu. Bez badan powiem, ze skoro Pani Maria juz zaczela chodzic to znaczy, ze puszcza wszystko i niedlugo tez zacznie mowic. Mysle, ze jest to 90%.
Maria sie zaskoczyla na poczatku, ze on wlazl, a pozniej po jego slowach sie ucieszyla i patrzyla na Miguela
Mikie przyjął do wiadomości, ale ofc miał kolejne pytania - Kiedy możemy przyjechać na badania, aby się więcej dowiedzieć?
Wyciagnal swoje teczke i badal Marysie na razie normalnie bez sprzetu -Moge zabrac zone zaraz do szpitala.
- Świetnie, im szybciej tym lepiej... prawda? - zapytałz erkając na maryske
Pokiwala glowka na tak, chociaz juz miala dosc bycia posluszna haha
-Wszystko w porzadku-powiedzial lekarz jak ja osluchal. Jakies cianienie zmierzyl i puls i tez bylo ok. -Wirc moge zone porwac tak? Odwioze ja spowrotem do domu po badaniach.
Maria miala dosc porwan ha
Mikie tylko mógł porywać jhaahhaha - Odniosę syna i zawiozę żonę do szpitala....- bo chyba doktorek nie myślał, że sam się bedzie bawił z maryśką ahhaha
No myslal i byl zawiedziony
-W takim razie bede czekal w gabinecie i od razu pojedziemy na badania.-powiedzial i pojechal spowrotem do szpitala
Maria wstala i pokazala, ze idzie z nimi
- No dobrze, skoro tak cię nudzi siedzenie w miejscu to chodźmy...- pozbierał rzeczy bachorka no i poszli się go pozbyć do jego pokoju
Jeszcze Maria go ucalowala jak Miguel go odkladal. Pewnie niania tam byla by go pilnowac. Maria zlapala Miguela za raczke. Kiwnela mu ze moga juz isc
- Niedługo wrócimy - rzekł jeszcze do niania i pojechali do szpitala, żeby doktorek nie musiał za długo na nich czekać
To sie nie odzywala jak o nic nie pytal jej. Dojechali i weszli do domku
to już miał dość jej humorku! więc ją przyciągnąl za ramię do siebie i pocałował
Ona miala dosc ze nie umial poczekac ze swoimi tekstami chociaz dzien!
Odwzajemnila, bo nie byla az taka zla.
- czerwona sypialnia? - zapytał między besoskami
-Tak…-odpowiedziala dalej go calujac i wsuwajac mu palce we wlosy
- pomyślę nad karą dla ciebie...- powiedział zadowolon i poszli do magicznego pokoju tortur
Maria w koncu poczula sie jak zywa. Rozgladnela sie bo dawno tu nie byla
-Pmietasz jak zgwalciles mnie tutaj drugi raz na maoje zyczenie…?-bo wyedy znowu ja potraktowal ta sybstancja co zapominam nazwy
Zaśmiał się - W ogóle Cię nie zgwałciłem... ani razu, Maria... Już to tyle razy wyjaśnialiśmy...
Zasmiala sie -Ay kochanie, dzis tobie popuszcze.
- Nie masz czego... Za dużo sobie wyobrażałaś wtedy.... Chcesz coś z tamtego razu powtózyć, że wspomniałaś o tym?
-Hmm moze po prostu mnie zwiaz i zrob co sechcesz…na przyklad wyliz mnie-usmiechnela sie