Nie jesteś zalogowany na forum.
trochę się zaskoczył - Maria.... dopiero co możesz się poruszyć i znowu chcesz być skrępowana?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To troche co innego…tu moge zaczac sie szarpac…ale dobrze. Nie musimy mnie krepowac…i nie pytaj-odparla i rosbierala go juz bo nie pezyszli tutaj by on sie ociagal
- w takim razie wybierz coś innego... Nie przyszliśmy tu aby się bawić bez zabawek...
-Nadal obstaje przy wylizaniu mokej cipki…mozesz uzyc tez sztucznego penisa…
Uśmiechnął się - Tylko to Ci w głowie? Rozbierz się..
-Wiesz, ze wole twoje cialo niz zsbawki-powiedziala i rozbierala sie powoli bo jeszcze nie byla zbyt silna i skoordynowana
- Raz na jakiś czas nie szkodzą... - powiedział i usiadł na łóżku, skoro wolniej się ruszała
-Sciagaj bokserki, Miguel…chce juz widziec twojego fiuta-powiedziala i juz stala nad nim nago
zaśmiał się - Jesteś niecierpliwaa... - zdjął bokserki, aby mogła sobie popatrzeć. - Zadowolona?
Oblizala usteczka -Tak…bardzo…jest boski
- więc skoro tak bardzo chcesz więcej to zabawimy się w 69... Oboje będziemy zadowoleni...
-Bardzo chetnie…od boku?
- Jeśli tak ci będzie wygodniej nie mam nic przeciwko...- powiedział układając się na łóżku
Wlazla do niego i ustawila sie. Od razu zaczela mu obciagac bo miala wielka ochote na jego chuja
Przecież jej nie zabierał tej przyjemności jak była warzywem hahah zeby mogła zejść na stan przedzawałowy to polizał jej cipkę i zassał jej łechte
No prawie miala bo on rzadko jej lizal! Jeknela i ja juz slrecalo
Starał się jak mógł, ale jeszcze za bardzo by się jej spodobało!! No i tak się wylizali i wybzykali na 365 sposóbów w jeden wieczór ahha
Maria byla wniebowzieta po takim sexie. Poszli jednak spac do lozka do swojej sypialni. I tak wtulona w niego zasnela
No i zaczął się kolejny dla nich dzień, dla Mikiego w końcu trochę lżejszy niż dotychczsowa harówka wokół Maryśki hahah skoro już nie potrzebowała jego pomocy i nie srała do łóżka to Mikie obudził się jako pierwszy i dla relaksu poszedł się pocić na ich domowej siłowni, aby mieć lepszą kondycję na kolejne takie okropne sytuacje
Maria sie obudzila w dobrym humorze skoro byla sprawna i cala noc ja pieprzyl. Zalozyla sobie jego koszule by byl sexy i poszla go szukac. Pewnie dostala jakis cynk i znalazla go w silowni. Oprla sie o sciane i patrzyla w milczeniu, podniecajac sie
Mikie sie męczył, a ona tylko patrzyła! W końcu ja zauważył i przerwał ćwiczenia- juz się wyspałaś? Domenico Ci doniósł gdzie jestem?
To podeszla i stanela blisko przed nim. Dotknela jego klaty rączką -Wyspalam sie…nie ukryjesz sie przede mna-usmiechhnela sieo
Zaśmiał się- nie miałem takiego planu...
-Teraz bym cie znalazla wszedzie. Jestem juz bardzo sprawna-zasmiala sie i pocalowala go alw nie w buzke tylko w klate spocona fujka
Objął ja jak już nie mogła nad sobą panować- nie będę sprawdzał twoich możliwości tak szybko....