Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jak będziesz nieposłuszna to będę krzyczał na Ciebie... Czas Ci mija, mała...- powiedział i poszedł rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie ma szans, ze wroce za godzine!-no ale sie pozbierala i pojechala
Mikie nie pytał jej o zgodę, on jej tylko przepustkę dał na godzinkę i nie zamierzał dłużej czekać haha Zajął się swoim syneczkiem za ten czas i załatwiał sprawyz Domenico, żeby mieć pewność, że pojadą na Sycylię i jego synek będzie się tam milusio wychowywał
Pojechala jeszcze po nowa sukienke ha widc zeszlo jej wiecej niz godzina i wrocila
Nie myslala o Diego bo sukienka jej wynagrodzila to -Jesteeem!
Dzieciak zasnął, wiec Mikie sączył whiskacza w salonie i powitał ją jak typowy mafioso hahah - Spóźniłaś się...
Przewrocila oczkami i podeszla blizej. Ofc ze jej sie podobal taki mafiozo. -Tak wyszlo…0
- Na kolana! - powiedział patrząc na nią i napił się whiskacza.
-Miguel…-zaczela, a juz ja dreszcz prEszedl
- Nie pozwoliłem Ci się odzywać... ostatni raz mówię... na kolana!
Maria sie zdziwila tym z odzywaniem, ale zatkalo ja i zeszla na kolana.
Mikie sam!!! rozpiął swoje spodnie i uwolnił chujka i się nawet po nim zmacał - Wiesz co robić... NIe ociągaj się dłużej
Odetchnela sobie -Nalej mi najpierw troche whisky do buzi…
- Na to trzeba sobie zasłużyć....
No to juz nie prosila tylko od razu wziela jego chuja calego do buzi i przytrzymal
to ją za włosy szarpnął, aby się odkleiła od chujka i spojrzała na niego - Nie ociągaj się! - i tym razem docisnął jej ryjek do chujka
No to trzymala tak az jemu sie znudzilo i puscil. A potem jeszcze zerknela na niego jak jej slinka pociekla i oblizala sie. Nastepnie znowu wziela chuja i obciagala szybko do oporu
to się mikie poczuwał w lodzika i popijał whiskacza jakby to na nim wrażenia nie robiło co maryska robi
Jak zerknela na to to go ugryzla w chuja ale nie mocno tylko tak by zrobilo na nim wrazenie
to się zdziwił! bo jak to tak! aż jęknął- co to ma znaczyć?!
-Nowe doswiadczenie…przeszlo po calym ciele, kochanie?-usmiechnela sie
to ją szarpnął za kudły mocno - Miałaś być posłuszna...
Jeknela i sie usmiechnela lekko -Jestem…
- Bardziej się przyłóż...- powiedział i dopił whiskacza.
-Oh kochanie…z checia-powiedziala bo mogla go mocniej ugryzc. I znowu obciagala zachlannie nawet z jadrami
no i tu już długo nie musiała obciągać, bo to za bardzo na neigo działało. Szarpnął ją za włoski i spuścił się w końcu na jej ryjek