Nie jesteś zalogowany na forum.
- I gdzie teraz masz te majtki? Mam nadzieję, że Domenico ich nie widział...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Widzial…a potem zniknely…ciekawe-podniosla brwwki
Zmierzył ją! - Słucham?! Chcesz mi powiedzieć, że Domenico zabrał twoje majtki?!
-Szczerze nie sadze. Domenico jest grzeczny i nie podrywa mnie. Moze ktos z ochrony? Moze teraz je wacha i sobie wali?
- Zabiję cię za takie akcje... - i wyszedł jakby miał szukać tego ochroniarza i sam do siebie się cieszył
Maria uspala ich piekne dzieciatko i poszla szukac Miguela
to szybko go znalazła, bo na korytarzu się kręcił - Mały śpi?
-Spi…-podeszla i smyrala go po ramionach -Chcesz mnie zabic?
- widocznie masz za mało kar...
Dotknela go po kroczu-tak myslisz? Spoznilam sie tylko troszke…potem dalam ci cudowny orgazm… sciagnelam majtki czekajac na ciebie, skarbie.
- Sam zadbałem o swój orgazm.... mówiłem ci co masz robić.. - bo sama od siebie z tym nie wyszła haaa
-Mowiles mi jak mam ci obciagac? Jak mocno mam ssac? Nie sadze.-macala gonpo kroczu
zaśmiał się - padłabyś na kolana gdybym ci nie kazał?
-Predzej czy pozniej tak-podniosla brwi -Wiesz, ze uwielbiam twojego fiuta.
- w takim razie wychodzi na moje... Gdyby nie ja nie byłoby tamtego orgazmu...Odwróć sie teraz...
Odwrocila sie i podniosla raczki do gory. Usmiechnela sie do siebie -Tak panie wladzo..
hahah ściągnął jej rączki w dół i zniewolił je jej majtkami, skoro już je tyle nosił przy sobie! - Zobaczymy jakie ciekawe zeznania masz...
-Jestes oszustem…
- Będę bardzo złym policjantem...- powiedział i ją zaciagnął do sypialni i rzucił na wyrko specjalnie ryjkiem w materac i sięgnął po ich zabawki
-Jestes zly caly czas, panie policjancie-powiedziala lezac tak jak ja rzucil i czekala
poszedł od razu z grubej rury i magic wandem ją potraktował po cipce i aż do dupki skoro nie nosiła majciochów
To zaczela sie poruszac na lozku i lechta ocierac o kolderke -Ohh…
- tylko tyle masz do powiedzenia? - zapytał i mocniej docisnął, żeby i o łęchte zachaczyć wibratorem
-Nie…chce zebys mnie mocno pieprzyl…-krecila sie zeby lepiej dochodzilo
w te jej zwiazane rączki wsadził jej różdżkę - dotykaj się tak jak lubisz.... wiem, ze chcesz dojść....- powiedział podnosząc się z łóżka i się rozbierał