Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie w tym czasie schował ich zabawki erotyczne
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Miguel schowaj penisa bo mnie rozpraszasz-powiedziala juz jak mama byla na laczu -Wyba mamo, ale taka prawda. I jedziemy na Sycylie jutro…
- w twoich ustach najlepiej się chowa - powiedział Mikie do Maryśki, ale pewnie teściówka nie slyszała haahaha
Slyszala i byla zniesmaczona -Nie rozmawiajcie tka przy mnie Maria!
Maria sie zasmiala -Mama slyszala-rzekla do Miguela -Nie damy rady przyjechac do was pred wyjazdem…ale bedziemy w kontakcie.
Miguel się zszokował - Jakie odwiedziny przez wyjazdem, Maria?? Kiedy chcialaś mi powiedzieć??
-Nie bedzie odwiedzic. Sluchaj uwaznieeee-jeknela do Miguela
za to, że znowu była niemiła! to jednak wyciagnał znowu magika i od razu ją zaatakował w cipkę i pchał się, zeby do srodka wlazł i niech mamusia słucha buczenia wibratorka i maryski sapów skoro maryska taka madra była
Ale odsunela sie i az uciekla z lozka i sie zasmiala -Aaaa mamo. Migurl chce mnie zgwalcic! Paaa!-i rozlaczyla sie
Miguel ją zmierzył - Znowu używasz wielkich słów.... Powinienem Ci zakazać używania słowa gwałt..
-Bo masz resztki sumienia? I wiesz, ze to zrobiles…-podniosla brwi
- Wziąłem co moje... to żaden gwałt.... Taki obowiązek przedmałżeński, żeby nie kupować kota w worku...
-Nie moglam sie ruszac…wiec co to za sprawdzanie umiejetnosci? Kiedys sie przyznas do tego…
- Nie sprawdzałem twoich umiejętności tylko czy spodoba mi się w twojej cipce - powiedział rozbawiony
Rozdziabila buzke -Nadal uwazam ze powinienes sie leczyc
zaśmiał się - Nie wydaje mi się.... Jeszcze lekarz, by mnie przekonał, ze cie nie kocham i znalazłbym sobie inną... tego chcesz?
Podeszla i go zlapala za morde -Nie ma nawet takie opcji.
- widzisz, więc nie wmawiaj mi tych dziwnych rzeczy...
-Nielubie jak tak nawet gdybasz…
- Maria... chyba nie zamierzasz teraz się obrażać? Jutro wyjeżdżamy... Nie czas na fochy
-Bedzissz musial chuba cos zrobic, bym sie nie obrazila…-podniosla brwi -Nie no. Nie ma czasu. Trzeba sie pakowac-odpuscil bo nie byla zla. Tylko sie droczyla
- Ja miałbym coś zrobić, dobre sobie...- zaśmiał się i wrzucił na siebie bokserki
Maria sie pakowala nago, a co!
- I kto kogo tu rozprasza, co? - zapytał i pakował swoje rzeczy, skoro ona jeszcze musiała dzieciaka spakować.
Zasmila sie -Patrz na ciuchy, kochanie.
- Nie te, to kupię na miejscu... przecież nie jedziemy na koniec świata