Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak jej nie znalazł w sypialni to już się nabuzował! w końcu powiedział 2 h, a ona co?! Ignorowała go?!! Poszedł zajrzeć do następcy swego i ją zmierzył - Chyba się zapominasz!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zrobila wielkie oczy -Co?-az wstala -Nie krzycz…
- Chodź tu! - powiedział unosząc się dalej
Podeszla do niego szybko i juz sie wilgotna zrobila -Jestem…
złapał ją za ryjek i pocałował wbijając się zębami w jej wargę. - Co mówiłem o braku posłuszeństwa?!
Mruknela i spojrzala mu w oczy. Poprowadzila mu dlon na swoje krocze -Caly czas jestem posluszna.
Nie patyczkował się i wbił się paluchami w jej cipkę - Miałaś czekać w łóżku!
Az na paluszkach sie uniosla i jeknela -Nie bylo o tym mowy…
- Sama mówiłaś, że wolisz sex, dałem Ci 2 godziny, aby się przygotować i co zastałem?
-Czekalam az skonczysz spotkanie…-sama ho zlapala za penisa -Wiesz, ze oni ci zazdroszcza?-musnela jego usteczka
- Gówno mnie obchodzi co myślą.... powinnaś się skupić na tym co ja myślę...jasne?!
Wiedziala, ze to nieprawda ha poruszala jego reka jeszcze chwilke jak mial w niej palce, a pozniej sie oderwala i zeszla na kolana. Byla tak mil, ze wziela najpierw do buzi te jego palce:( a pozniej wyciagnela peniska i zaczela go ssac.
Co tam ze dziecko sie bawilo na dywaniku
dziecko się uczyło jak jego dupki będą go rozpieszczały! hahah
- Nie mogłaś się doczekać kiedy go znowu poczujesz w tej swojej niewyparzonej buźce...- powiedział zadowolony, że nie musiał się upominać!
-Tak jak i ty niemogles sie doczekac-powiedziala zerkajac na niego i wziela go calego do oporu i patrzymala
- Nie bądź taka pewna siebie - powiedział szarpiąc ją za włosy
Nie odpowiedziala bo juz nirwyciagala chujka z buzi, tylko go ssala mocno i zachlannie
Sam się pchał w jej paszczaka jak chciała, żeby jej ryjek zmasakrować za to jak się zachowywała w towarzystwie ahha
No to na pewno doszedl szybko i przyjela jego sperme i calego kutasa oblizala
Jak się delektowała jego zmarnowaną spermioszką to ją jeszcze złapał za ryjek i dalej się rozkręcał chujkiem i ścisnał ją za szyję, aby mogła dalej się nakręcać
To jeknela i sie spiela, bo sie nie spodziewala tak ciagu dalszego
Nie mogła mieć za lekko haha Chwilę się tak bawił, a potem pozwolił jej chwilę korzystać z powietrza, a potem znów jej odciął dopływ zatykając nochala, chociaż miała lepszy od niego hahah i już na dobre się chujkiem rozpychał
Hahaha to sie oderwala od niego bo nienawidzila jak ja za nos przytrzymywal! -Fak!
- Za dużo?! Wiem na co cię stać! - podniósł głos i ją znowu złapał za ryjek, skoro uciekała! - Masz być posłuszna! - i już jej nie zatykał nosa, ale sobie używał ile miał sił, aby zrozumiała, że ma tylko swoje dziury otwierać kiedy pan i władca tego chce, a nie kiedy jej pasuje!
No ciezko jej bylo to przyjac do wiadomosci hahaha
Ale dzielnie wytrwala, mimo ze juz byla cala osliniona
Długo nie wytrzymał tak, więc się jeszcze dopychał chujkiem pięknie do końca
i jak się już jak śliniła to w końcu wyciągnął chujka i się spuścił na jej ryjek