Nie jesteś zalogowany na forum.
- tego by brakowało! - krzyknął za nią, a potem zadzownił do domisia, aby się pospieszył - Maria zafundowała Ci randkę... skończ ten szybki romans, Domenico... - a potem musiał porządki zrobić na biurku, skroo marysia mu wszystko zepsuła
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria umowila Ane, a potem sie ubrala tak
A mordke i wlosy tak
Mikie poszedł się przebrać i jak zobaczył tą składaną z 3 sukienkę to zerknął na nią - Od teściowej pożyczyłaś tę sukienkę?
-To najnowsza kolekcja-jeknela -Bezczelny jestes…
Zaśmiał się - Zawsze uważałem, że moda to jakiś straszny wymysł.... ale skoro Tobie się podoba, to już nic nie mówię...ale na pewno nie jest od teściowej?
-Zadzwon do mamy i spytaj-podniosla brwi
- Aż tak ciekawy nie jestem... - powiedział, bo wiadomo, że nie miał na to ochoty haha
-Ty wiesz jak kobiecie zniszczyc wieczor-podniosla brwi
Uśmiechnął się - CO innego będziesz śpiewać za 3 godziny.....- przebrał się szybciutko, żeby nie musiała się go dalej czepiać
- Idziemy?
Jak sie przebral to musiala go zmacac przez koszule bo wygladal Ho ho hooo! Love
-Idziemy…-odparla starajac sie byc niewzruszona na jego piekno i pojechali do restauracji
Wiadomość dodana po 23 h 40 min 14 s:
No coz ha to wrocili do domku. Maria sie duzo nie napila ani nie pojadla ha
hahahah mogła korzystać, a nie marudzić haha - Idziemy do łóżka?
-Mozesz juz tu mnie zaczac dotykac-podniosla brwi
- no nie wiem... ta sukienka od teściowej robi swoje..
-To sama sie soba zajme!-i poszla do sypialni szybko
- Uhhh i znowu się nakręca... - pokręcił głową i poszedł na górę
To jak wlazl do sypialni to nie sciagnela kiecki tylko ja podwinela i wziela do raczki wybrator i lezala na lozku
Uniósł brewkę - Zobaczmy jak długo wytrzymasz... - powiedział i czekał co dalej zrobi
-Nie bede sie wstrzymywac-odparla iwlaczyla wibrator i przylozyla do swojej mokrej cipeczki
- Nie chciałbym tego, ale wiesz, że to nie to samo
-Nie chciales…a mogl byc to twoj kutas…-powiedziala i zagryzla wagr, a potem wsadzila sobie powoli wibrator w cipke
Pokręcił głową - To Ty nie chciałaś... miłej zabawy - powiedział i poszedł do łazienki, skoro tak powoli się rozkręcała
Jak wyszedl to sie wkurwila i rzucila tym wibratorem. A potem wyszla z stpialbi do salonu i sobie nalala wina
Mikie wziął prysznic i myślał,że trafi na finał, a tu taka niespodzianka haha - Idealnie.. - wpakował się do łóżka i czekał na nią.
Wlaczyla sobie muzyka i popijala wino w salonie. Wkurzona dalej ze byl niewzruszony na jej takie poczynania:(
Czekał na jej ruch, a ona się ociągała haha Jak nie przychodziła to mu się biednemu usnęło:(