Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria sie wstawila, a potem wrocila do sypialni i sie rozebrala i wlazla do lozka bez mycia. Jak on spal to tez poszla spac
hahah śmierdziel!! Mikie się rano obudził i ciekaw był kiedy maryska się obudzi do pracy haha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zaraz po nim sie obudzila i przeciagnela. A poznie zAuwazyla, ze on juz nie spi
Zerknął na zegarek - Hmmm chyba się spóźnisz do pracy... Nieładnie..
-Nie spoznie bo nie mam na konkretna godzine. Zaraz wstaje.
Zaśmiał się - Cwaniara... Chyba wczoraj coś Ci nie wyszło...
-Sama dla siebie pokazu nie robilam. A jak kogos nieinteresuje jak jego zoba sie dotyka to co. Niewyszlo-wstala z lozka
- Kiepsko to rozegrałaś, skarbie - zacieszył się - I nie powinnaś rzucać zabawek w kąt... Jak ktoś by tu wszedł to kiepsko to świadczy o nas..
Wstala to spojrzal na niego, a byla nago -Jestes niewzruszony. Najwidoczniejnci sie juz nudze. Na poczatku znajomosci tak nie bylo.
- maria... nie jesteśmy ze sobą od 3 miesięcy... z czasem wszystko się zmienia... poza tym nie chce Ci przeszkadzać w pracy... rekrutacja to przecież bardzo odpowiedzialne zajęcie...
-Tak, na poczatku jest inaczej-powiedziala bo moze sobie kogos znajdzie na poczatek. Poszla do lazienki sie ogarnac do pracy
On czy ona? Haha
Zaśmiał się I zawołał ja - Hej! A gdzie buziak na dzień dobry?!
Onaaaa
-Buziak dostawales na poczatku!-odgryzla sie i poszla wziac szybki prysznic
Zebrał się z łóżka I poszedł za nią do łazienki- na początku tez ich nie miałem...- powiedział.unoszav brewke.
-Tak na to wlasnie pracujesz-wystawila mu jezyk i myla sie
- Ja? Przecież to nie moja wina, ze nie doszłaś przez zabawkę.. - wpakowal się do niej pod prysznic - mówiłem, że nie potrafisz tego beze mnie..
-Potrafie…skad wiesz, ze nie doszlam?-zerknela na niego
- Nie rzucałabyś zabawki w kąt gdybyś miała to co chciałaś...- pocałował ją w usta
Odwzajemnila -Bo nie chcialam…a teraz musze sie spieszyc do rekrutacji…
Przesunął się grzecznie- droga wolna... I tak będziesz cały dzień myślami w naszym łóżku- powiedział rozbawiony- simone z tobą pojedzie, domenico będzie mi potrzebny..
-Mysl co chcesz-podbiosla brwi i wyszla spod prysznica i zaczela sie ogarniac.
Zaśmiał się I zdjął mokre gacie i już się umył skoro I tak się zmoczył od wody
Maria sie wyssykowala elegance do pracy
Taaak, a dla niego to niiic ahhaha
Mikie się wyprysznicowal raz dwa, w końcu nie miał gdzie się pobrudzić przez noc i ubrał się ładnie jak zawsze - to ile zamierzasz dreczyc wszystkich w hotelu?
-Zalezy kiedy mi sie znudzi-zasmiala sie -Jak wroce mozemy zjesc razem obiad.