Nie jesteś zalogowany na forum.
roześmiał się - Miguel podobnie mówi o tobie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ja mu nic nie zrobilam. Oszukal mnie, wcisnal mi witaminy zamiast antykoncepcji. Robil to z premedytacja. Te tabletki wygladaly identycznie. Tego dziecka nie bedzie, Domenico…
- I co zrobisz? Zrzucisz się ze schodów? Miguel nie pozwoli Ci szybko wyjść z domu
-Wiec chce mnie wiezic znowu…-pokrecila glowa -Nie widzisz, ze twoj brat to psychopata? Nie wiem jak to zrobie, ale wyjde z tego domu.
- To będzie trudne... na pewno w najbliższym czasie nie masz co na to liczyć.. Dlaczego nie pomyślałaś o jakieś metodzie na stałe? Przecież żartowaliśmy sobie, że możesz brać tic taci..
-Slucham? Myslalam, ze po tych zastrzykach juz nic nie zrobi…zaufalam mu…mowisz, ze zartowalismy….czyli ty wiedziales o tym?
- zwariowałaś?? Przecież bym Cię uprzedził... Nie mieliśmy o niczym pojęcia.. w sumie to nie podejrzewałem, że mógłby wykorzystać kontakty do czegoś takiego...
-Jest zdolny do wszystkiego…patrzy na siebie, nie na mnie. Jestem zabawka do plodzenia mu dzieci.
- Nie mogę ci w tym pomóc... ale z pewnością Massimo Ci pomoże... Miguela będzie trzesło, że miał rację co do Ciebie - powiedział rozbawiony
-Sorry, nie rozumiem. Chyba mam za duzo w glowie. W czym mi moze pomoc Massimo?
Zaśmiał się - Im bardziej Massimo będzie narzekał i mówił "a nie mówiłem, ze ona się nie nadaje do naszej rodziny" tym Miguel będzie Ci odpuszczał, aby udowonić Massimo, że ten się myli.... A następnym razem zanim wskoczycie do łóżka usuń sobie coś albo zawiąż... Nie bedziesz musiała się przejmować żadną ciążą
-Nie wiem czy chce wchodzic w jakas gre z Massimo. Niecierpie go. A z Miguelem to koniec…mozliwe, ze Massimo ma racje, ze sie nienadaje i nie nadawalam do tej rodziny. Nie powinnam byla wybaczac Miguelowi i sie w nim zakochiwac…
Wzruszył ramionkami - Hmm to bardzo trwała ta wasza miłość.... Idę posprzątać swoje zabawki, skoro teraz będziemy się razem bawić... Kupię planszówki, abyśmy z nudów nie umarli. - powiedział rozbawiony
-Co? Kazal tobie mnie pilnowac? A Simone? Nie ma mowy Domenico, ze bedziesz tu siedzial jak niania. Musisz sie sprzeciwic. Powinienes robic to co chcesz w terenie-westchnela -A co do Nacho, wiesz cos?
- Jeszcze nie... Nie mogę za wiele pytać... Wszyscy są postawieni w stan gotowości, więc każdy podejrzany ruch będzie za bardzo widoczny.. Jak tylko coś się dowiem dam Ci znać... Na pewno pilnujemy jego siostry i dziecka... Osobiscie przekazałem zadanie naszym ludziom.. Simone będzie z Miguelem, a ja z Toba... Decyzja Miguela, której nie mogę podważyć... To on jest szefem...
-Przykro mi…mam nadzieje, ze mnie zs to nie znienawidzisz, ze musisz tu siedziec…a co do Nacho to Miguel powiedzial, ze bie zyje, wiec chce sprawdzic czy ta informacja jest prawdziwa. Nic od Nacho nie chce, zeby bylo jasne. Chce tylko stad wyjsc…trzeba usunac ta ciaze, dopoki bie jest to jeszcze dziecko…
- Który to miesiąc? Dla Miguela jego DNA jest już dzieckiem, więc czekają was ciekawe kłótnie... i zastanów się czy poradzisz sobie z tą decyzją...
-trzeci tydzien.Nie chce sie zastanawiac. Nie chcialam dziecka. Mowilam to coagle Miguelowi. Nienadaje sie na dziecko…nie jestem taka matka jaka bym chciala, bo na Alesio tez nie bylam gotowa.
- Alex chyba nie narzeka.... Dlaczego nie wymogłaś na lekarzu tabletki poronnej? Skrobanka będzie trudna do wykonania, skoro siedzisz w domu..
-Bo bylam w szoku i ucieklam stamtad…nie sadzilam, ze mnie to spotka…jestem bardzo glodna…musze sobie cos zrobic, bo od rana nic nie jadlam…
- Tym bardziej śmigaj do kuchni, niania Ci coś przygotuje, a ja spadam... Powodzenia z Miguelem...- powiedział i zebrał się skoro mógł ostatni dzień się nacieszyć wolnością.
To oblozyla dziecko poduszkami by nie zlecialo. A ofc chciala by dzis alesio spal z nia.
Poszla do kuchni zrobic sobie cos do jedzenia. Ofc widziala po drodze ze ja obserwuja
To w kuchni niania ja zastała skoro atmosfera zgęstniała w domu haha - co ci przygotować, moja droga?
-Ty tez masz mnie pilnowac?-zapytala Maria
Niania się uśmiechnęła - płacą mi za karmienie was, nie pilnowanie.. Miguel siedzi w salonie