Nie jesteś zalogowany na forum.
- To twoja ostateczna decyzja?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak! I to, ze koncze zwiazek z toba. Powinienes byc sam, bo nie umiesz kochac.
- Dobrze... domenico przywiezie ci tabletki... będziesz miala pewność, że nie są wadliwe...
-Nie! Sama pojade do lekarza i zrobie co nalezy. A potem sie stad wyprowadze.
- Dobrze... weź jaki chcesz samochod... skończyłem te rozmowę...- powiedział i poszedł sobie
Nie wiedziala co sie dzieje, ze tak nagle zmienil zdanie -To ty mnie do tego popchnales! Juz nigdy nie bedzie tak samo!-krzyknela za nim i skoro mogla to poszla po walizki i pakowala je do samochodu
Hahahaha jak się tlukla z walizkami to jej wyrósł- pozwoliłem Ci jechać do lekarza, nic więcej.... możesz wypakować walizki...
-Myslisz, ze pojafe do lekarza, usune ciaze i bedzie po sprawie? Przed chwila swietowales
- pozniej porozmawiamy o rozwodzie.... będą to zdecydowanie długie rozmowy, wiec nie załatwimy tego w dzień czy dwa... nie spodziewałem się, że tak zareagujesz, ale skoro to dla ciebie takie straszne to nie ma sensu cie do niczego zmuszać..
-Nie sadziles? Wiele razy ci o tym mowilam. Mozemy rozwod zalatwiac na odleglosc. Nie zostaje w tym domu. Nie mozesz chociaz tego dla mnie zrobic po tym wszystkim co osmieliles sie zrobic?
- Nie będę rozmawiał z prawnikami o rozwodzie...
-A ja nie bede dluzej mieszkac z kims takim jak ty. Przez ciebie musze usunsc ciaze! Myslisz, ze jest to przyjemne?! Nienawidze cie!
- nikt cie nie zmusza, Maria... sama tak postanowiłaś...
-Nienawidze cie! W koncu przejrzalam na oczy. Nigdy nie chodzilo o mnie. Tylko o ciebie, twoich nastepcow i twoje plany. Zaluje, ze bylam taka glupia.
- przeciez to ty chcesz się rozstać, Maria.. wiec nie wiem skąd ten pomysł, że to ja miałem jakiś plan..
-Przestan pieprzyc…powinienes sie wstydzic! -wziela gleboki oddech -Wezme dziecko i pojade do mieszksnia rodzicow. Jesli mnie nie puscisz to bedziemy sie szarpac, a dziecko bedzie swiadkiem tego wszystkiego.
- możesz jechać, ale sama... skoro nie chcesz dzieci nie oddam ci Alessio... kto wie co mu zrobisz..
-Co? Jak mozesz tak mowic?! Jak mozesz?!-zaczela go bic po klacie
To ja zlapal za nadgarstki - uspokój się! Właśnie o tym mówię.. poza tym po zabiegu nie będziesz będziesz stanie sobą się zająć, a co dopiero dzieckiem
Miala lzy w oczach po tym co jej powiedzial, ze moglaby Alesio skrzywdzic -Wyjade teraz bo nie moge na ciebie patrzec…ale wroce po niego…
- bede czekal z utęsknieniem....
-Nigdy sie nie zmienisz…-powiedziala i bylo jej ciezko, ze nie moze wziac dziecka, ale wsiadla fo samochodu i odjechala
Mikie za nią zerkał mając nadzieję, że zostanie, ale znowu sie przeliczył ehh wrocil do środka skoro nie miał z kim rozmawiać
Mikie musiał przez nią znowu zmieniać plany, zastanawiał się czy jak ja weźmie na przetrzymanie to jej minie.
Mikiego oświeciło! Wiedział, że Marysia do niego wróci! Wezwał do siebie nianie i wydał jej rozkazy służbowe. Wraz z niania poszli inni ochroniarze i ukrócili zapędy Maryski. Mikie zadbał, aby jego syn, jedynak nie musiał być szarpany i kazał go zabrać w bezpieczne miejsce. Jak dzieciakami nie było to qrocil do imprezki, ale tym razem na smutno ku pamięci drugiego następcy i trochę z Maryska.
A Elisa wrocila i w końcu odezwała się do maryski, że jutro mogą się spotkać
Wiadomość dodana po 4 h 57 s:
Mikie obudził się rano na kanapie w salonie i z bólem głowy... Najpierw się nacieszył ciszą i spokojem bez marudzenia Maryśki, ale przy śniadanku zabrał się za swoją pracę.