Nie jesteś zalogowany na forum.
Uznał, że to z tęsknoty za jego chujkiem! wiec ją złapał za ryjek i ją pocałował
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niemozesz, Miguel…-powiedziala nieodsueajac sie
to się mikie bardziej poczuwał
- Ciii...jesteśmy tylko my..
I Maria glupia ulegla, bo miala tak, ze zapominala o wszystkim jak byla z nim tak blisko ha
Wiec zaczela odwzajemniac w jego tempie
Mikie się dalej rozkręcał, a skoro porozbierala się do spania to skorzystał z ułatwienia i przez majtki po cipce ja dotykał
Miala ochote go zabic, a z drugiej strony chciala by juz s nia wszedl:(
Maria odsunela buzke i spojrzala mu w oczy, a potem wsadzila mu reke w spodnie i scisnela peniska
To aż jęknął, bo nie spodzoewal się tak szybkiego odwetu haha - nie możesz się powstrzymać?
Jak jeknal to go pocalowala zachlannie -A ty mozesz?-zapytala cicho i rozpiela mu te apodnie i piescila penisa
A bokserki to co?! Nie pieścił się z nią, skoro poki co szło mu tak dobrze
Wpakowal się na nią I rozerwał jej majtki skoro nie chciała żadnej piżamki i 2 paluchami wpakowal się w jej cipke
To zadrzala i jak ja posuwal palcami to ona mu szybko naciagala skorke
- powiedz, że już chcesz go poczuć w sobie..- powiedział patrząc jej w ślepia
To nuz glebiej oddychala -Chce juz go poczuc…calego w sobie.
Wycofał paluchy i ściągnął z siebie ciuchy, żeby miał wygodniej i nic go nie krępowało, a potem się wbił chujkiem do oporu i leciał od razu na barbarzyńcę
To i ona sie tak zachowuwala dzika i go calowala wszedzie go mogla, podgryzala i drapala ha a do tego jeczala z rozkoszy
Za karę!!! Zdjął jej stanik i pogryzał jej sutki, aby wiedziała jak to jeeest
Cieszylo ja to! Podobalo sie, ale mu troche uciekala cyckami haha jednak tylko z droczenia, bo bylo jej super
To w końcu ja trzymał za te cycki, żeby tak nie latały na wszystkie strony i zassał sutasy i się dalej wbijał, w końcu tyle emocji mu dostarczyła, że musiał teraz się wyżyć na niej
Ona sie tez musiala wyzyc przez niego…i z nim
Pchala sie na niego i jak juz possal te cycki to znowu zaczela calowac go w usta mocno
Pozwolił jej na to, w końcu najważniejsze dla niego było, że znów grzał chujka w jej cipce. - jesteś moja i tylko moja...
Nie mogla mu odpowiedziec, bo za chwile zaczela dochodzic i jeknela glosno z rozkoszy
Jeszcze trochę się wbijał i też się doczekał, spuścił się na wypadek gdyby sie pozbyła jego plemnika to może kolejny będzie mocniejszy i przeżyje lol
Hahahahahahahahhahahahaha
To jeszcze chwile go sciskala z podniecenia, a pozniej go puscila kazda konczyną ha
Obrócił się bokiem do niej - teraz chyba lepiej będzie Ci się spało...
-Po czym wnioskujesz?-Sie nawet lekko usmiechnela
Zaśmiał się- po twoim orgazmie..