Nie jesteś zalogowany na forum.
Simobek cala drogę jej dogryzał z grą wstępna haha- kiedyś Miguel ci zęby powybija zęby od tej gry wstępnej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A dlaczego tak?-zapytala patrzsc na niego uwaznie
Zaśmiał się- proszę cię...bo zacznę się zastanawiać jak te lody wyglądają...
-lepiej sie nie zastanawiaj, bo za bardzo sie podniecisz-wystawila mu jezyk i poszla do supialni sie wyszykowac skoro Miguel mial zaraz wpasc
Zaśmiał się I poszedł zająć się swoimi sprawami, skoro najciekawsze dzisiaj już było za nim.
Mikie za to jak ogarnal wszelkie sprawy i umówił się na kolejne rodzinne wizyty to ofc, ze grzecznie wrocil do domku. Zrobil sobie jeszcze kawkę I poszedł zajrzeć do sypialni czy maryska juz gotowa
Byla gotowa! I nie sadzila ze on przyjdzie z kawa. Miala sexy bielizne i ponczoszki a takze buty na szpilce. Jak wlazl to nie marnowala czasu tylko zeszla na podloge i szla seksownie do niego
Uniósł brewke zadowolony, że sama na to wpadła baba napił się szybko kawki - chyba niepotrzebnie bralem kawe...
-Zdecydowanie…-podeszla tak do niego i polizala mu krocze przez spodnie. Lukala mu w oczy
- zakupy w sex shopie udane?- zapytał skoro sama nic nie powiedziała mu o wycieczce.
Usmiechnela sie bo wiedziala ze simone sie sprzedal -Udane…na poscieli lezy pare rzeczy…-bo spstawila tam kajdanki diamencikowe, koreczek do tylka i hustawke, ale tylko po to by wiedzial. Nie sadzila ze teraz ja bedzie montowal do futryny
- wiec co wypróbujemy?- zapytał i odstawił kawkę I rozpiął spodnie skoro jej się nie spieszyło
-Wszystko…-powiedziala i jak tozpial spodnie to je obsunela i przejrchala ustami i buzka po penisie a pozniej sie podniosla i naskocxyla na niego!
-Chce wszystkiego z toba.
Nie spodziewał się to aż go zgięło hahaa - dostaniesz wszystkiego...- pocałował ja i kierował się z nią do wyrka
Zaczela go zachlannie calowac i dotykala go po wloskach
Na szczęście jeszcze pare miał!! Nie patrząc na zabawki rzucił ją na to łóżko i wpakowal się na nią - tęskniłaś bardzo..
Dalej go oplatala nozkami i sie poruszala w gore by sie ocieral -Bardzo…
- I nie będziesz juz marudzić? - zapytał i rozerwał jej majciochy
-Nie wracam do tematu…-odparla i spojrxala na to jak jej rozereac gatki i sie podniecala
- niedobrze.... liczyłem na ciekawa rozmowe- odpowiedział rozbawiony i bez ocieranek wbił się chujki3m do oporu
-Nie chcialbys tez do tego wracac-odparla i jeknela glosniej jak sie wbil , a ona jemu wbila pazurki w plecki
No i teraz żałował, że nie użył kajdanek haha zlapal ja za ręce i dociskał jej lapencje do łóżka I chujkiem się wbijał coraz mocniej i szybciej.
-bolalo?-wysapala a potem jeknela jak sie mocno wbijal
- ani trochę...- odpowiedział między besoskami
Usmiechnela sie i wessala sie w jego dolna warge i pociagnela ja zabkami -Tak myslalam…pragne cie…
- będziesz miała okazję się nacieszyv mną..