Nie jesteś zalogowany na forum.
-Co masz na mysli?
- że będziemy się pieprzyc do rana- roześmiał sie i dobił się chujkiem, skoro ona taka niekumata
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie -wiec ty tez sie bardzo steskniles…-i jeknela z podniecenia
- Zawsze tesknie za dobrą cipka...jeszcze raz! - powiedział i znowu pchał się chujkiem
Juz ja troche wkurzyla ta odpowiedz, ale sie poczuka i jeczala az doszla i ja powyginalo i wyjeczala jego imie
To dobrze, że nie powiedział za dobrymi cipkami hahahha
Jak ja wykrecalo to i jemu się doszło i się spuścił szczęśliwie, a potem pozwolił łaskawie jej zdecydować- to co chcesz najpierw? Kajdanki?
-moga byc kajdanki…kupilam tez pierscien, ktory zaklda die na peniss i wibruje i ciebid i moja lechtsczke…chcesz zalozyc?
- Nie- odpowiedział krótko i na temat haaa sięgnął po kajdanki- zanim do nich przejdziemy to może najpierw się rozbierzesz?
-Wszystlo sciagnsc czy chcesz by cos zostawic?
- Twoje pończochy i szpilki mi nie przeszkadzają..
-Jak sobie zyczysz-powiedziala i sciagnela gore z siebie wiec zostala tylko w bytach i ponczochach. Przejechala sobie dlonia pomiedzy cyckami -Tak dobrze?
Zaśmiał się- obróć się...wtedy ci powiem czy jest dobrze..
Zlukala go i jego penisa-Tez sie rozbierz-i odwrocila sie jak chcial i wypiela sie do niego w pozycji pieska
- ręce do tyłu...- czekając na jej wykonanie polecenia sam się porozbieral, bo przecież nie był wstydliwy
Polozyla glowke na posciel i wziela rece do tylu czekajac az ja zepnie. Patrzyla na niego z boku
No i oczywiście, że ja skul, aby jyz nie miała gdzie go drapać. - świetnie, recenzje na tyłku i ani się waz je stamtąd ruszyć!
-Nie krzycz bo w calym domu beda wiedziec co mi kazesz zrobic
- pff dla nich to nic nowego, dla ciebie zresztą też nie... dbam o twoj orgazm, wiec w czym problem?- zapytał już bez wrzasków i wbił się chujkiem w jej dupe, żeby ciaśniej miał.
-O fak…-sapnela -Czy seksownie wygldaja te kajdanki na mnie?
- poczekaj .- odsunal się od niej i sięgnął po komórkę, zrobil jej zdjęcie i pokazał jej- i co uważasz?
Spojrzala na zdjecie, a pozniej na niego -Bardzo seksownie…
- możesz na nie patrzeć dalej...- zacieszyl się i zdzielil ja w dupe, a potem znowu się wbił w jej dupe
-Wole patrzec jak we mnie wchodzisz…
- Nie będziesz patrzyła...- powiedział zadowolony z siebie i już się wbił w jej cioke i szarpał ja za te kajdanki
-Jestes zly-jeknela i chcial sie wyprostowac by przylegac do niego