Nie jesteś zalogowany na forum.
-To nie mow lepiej…-zalozyla koszule nocna -Boze…
To jak tak wolała to poezedl pod prysznic pobawić się swoim fiutkiem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Westchnela i polozyla sie do lozka -Niewierze w to co sie dzieje-powiedziala do siebie…
Mikie się tam wgl nie przejmował jakimś kundlem, więcej uczucia miał dla swojego siusiaka hahah który był gorzej traktowany niż ten pies!!!
Byl dobrze traktowany!
Maria zamknela ogzy i starala sie zasnac
Dzisiaj to był skandal haha mikie trochę posiedzial w tej łazience, ale nawet się umyłam i wrocil do łóżka
Nogl miec na plazy to nie chcial!
Maria zasnela i odpoczywala po tym ciezkim dniu w ktorum nie miala orgazmu ha
Nogi miał cały czas... nie mógł jej darować takiego zachowania oczywiście! Miała wiedzieć kto jest jej Panem i władca! Jak się jej przysnęło to się podniósł i poszedł po zabawki do czerwonej sypialni. Najpierw maryske znieczulil, na dobry sen , ale jak zawsze nie za dużo, bo niech tez coś ma z tego, a potem ja porozbieral z tej koszulki, lapencje przypiął kajdankami, a nogi sznurkami, żeby poznała nowe doświadczenie i najpierw ja na sucho wibratorem zwykłym a nie wandem rozpieszczał, a potem swojego chujka tez nastroił jak trzeba i się wbił w nią I leciał jak z dmuchana lalka
To otworzyla oczy po chwili ale nie miala sily ani sie ruszyc ani nic powiedziec. Tylko wiedziala co sie dzieje i ze ja gwalcil znowu z tym narkotykiem haha
Tym razem byl nawet milszy baba bo resztę swojego magicznego proszku rozłożył na jej brzuchu i z jej brzucha sobie dawkował do noska, chyba po raz pierwszy mogła podziwiać jak się delektowal tym
Otworzyla lekko buzke ale jeszcze ja trzymalo i nie powiedziala nic. Obserwowala go tylko i chciala go zabic;D
To od razu miał lepsza fazke jak nie marudziła mu za uchem i już się chujkiem pchał do oporu I na szybko, żeby mu się szczęśliwie mogło dojsc
Maria tylko sapnela i czula jak zaraz dojdzie bo niemogla siebie hamowav
To mu wystarczyło i mu się szczęśliwie doszło i się spuścił w niej, ale żeby jej przedłużyć przyjemność taki milusi byl! To ofc, ze ja Wandem potraktował jeszcze
To doszla i tylko cicho zajeczala przy orgazmie i jak sie niemogla pozwijac i ruszyc to sie posiusiala z podniety ha
Będzie zmieniać pościel! Ale znowu kara ja czekała i pchał w nią tego wanda, niech sobie przypomni jak to jest jak musi coś większego niż chujka w cipkke mieć hahaa
Zamknela oczy bo juz ja to bolalo jak za duzo miala w dupie hahaha w cipie!
Wiecznie narzeka hahhaa jak wytrwała to jej pozwolił się nacieszyc tylko tym jak Wand się opierał o jej cipke k ustawił na maksymalna prędkość
Nie korzystal sam! Chhba ze lubin sie napawac torturami
Marii znowu wytrysnelo z cipki przez tego wanda. Patrzyla na niego wzrokiem by juz odpuscil
Nie zamierzał cala noc ja dreczyc Waldemar, wiec jak znowu zalała pościel to odłożył Wandzia, ale swoim chujkiem się w niej od nowa goscil
To sie nie ruszala jeszcze ale juz udalo jej sie rzec -Mi…guel…
No to czekal na ciąg dalszy, bo samo jego imię nic mu nie mówiło haha
Nie powiedziala tylko mruknela i odchylila glowke na bok zmeczona ha
Oj tam, wyspana przecież była haha jak nic nie mówiła to jeszcze jej zadowolony malinkę na szyi odwalił, skoro się nadstawiła i e końcu mu się znowu doszło i tym razem spuścił się na jej cipke, aby mogła sobie połykać i poczuć jak jej ścieka zamiast siusiu i położył się obok niej.
Przewrocil glowe w jego strone -rozwiaz…-powiedziala tylko