Nie jesteś zalogowany na forum.
Przykrył ją kocykiem i ani myslal l rozwiązywaniu haha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Fak…-rzekla tylko jak ja przykryl a nie rozwiazal ale zaraz zamknela oczy i jej sie zasnelo
No i mikie wykończony tez zasnął głębokim snem
Dopiero sie obudzila rano obokala i zdretwial. Zaczela sie ruszac ale to nic nie dalo -Miguel! Obudz sie!
Wyrwała go z cudownego snu, gdzie była idealna haha zaspany zerknal na nią.
-Rozwiaz mnie, rozkuj…wszystko mi zdretwialo…
Wstał z łóżka I się najpierw rozciągnął, aby mogła sobie jeszcze popodziwiac jak wyglada bez ciuszkow
-Zabije cie…nie moglam sie ruszyc ani nic powiedziec!-szarpnela sie
Uniósł brewke I przez chwilę zastanowił się czy znow jej nie podać dawki, aby przestała wrzeszczec.. wiec poszedł najpierw się wysiusiać do łazienki
-Migueeel! Wracaj!!-krzyknela -Zabije cie!!-musieli wszyscy w domu slyszec co u nich hahah
Jak już sie wieść o psie rozniosła to nikt się nie wtrącał w ich sprawy hahahaha wiedzieli, że lepiej nie podpadać i zachować neutralność haha
Mikie jeszcze się ochlapal, żeby się dobudzić po tej okrutnej pobudce, a potem dopiero przylazł i wlazł na nią I się podsunął do jej ryjka, żeby mogła pooglądać jeszcze jego chujka i rozkuł jej raczki
Odwrocila buzke na boo by nie otarl sie przypadkiem o usta. Jak rozkul jej rece to chciala zmacac nadgarstki ale jej blokowal cialem droge -I nogi…
No to spoko, że otarł się o policzek lol i podniósł się i rozwiązał jej nogi i sam die ubrał, żeby mogła zatęsknić na tym widokiem wspaniałym.
To sie zmacala i wstala z tego ujebanego lozka -Jak sie czujesz z tym co zrobiles?
Spojrzał na nią I wzruszył ramionkami, bo nie wiedział o co dokładnie jej chodzi haha
-Dlaczego sie nie odzywasz?-podeszla i go szturchnela
To ja minął, żeby wyjśćz pokoju, bo nie będzie do niego podskakiwac od rana ahhaha
-Dlaczego milczysz do cholery?!-wkurzyla sie i nie szla za nim skoro ja olal. Poleciala do lazienki sie ogarnac
Mikie się ibejrzal za nią, ale nie dreptala, ale nie dziwił się w końcu nie była ubrana haha w kuchni zrobil sobie szybko kanapkę i zajadał ja czekając aż kawka mu się zrobi. Po wczorajszych zabawach dzisiaj potrzebował dużo kawy na wzmocnienie
Maria sie wykapala bo byla uwalona wszystkimi plynami.
Przebrala sie i zeszla do kuchni w swoich pieknych dlugich rozpuszczonych wloskach ha
Patrzyla na niego i tez sobie zrobila kawe -Nie masz zamiaru sie odzywac?
I przyklepanych haha
Mikie popijał kawkę I zerkał na nią zastanawiając się ile Maria jeszcze wytrzyma
-Jak sie nie odezwiesz to bede krzyczec na caly dom ze mnie nacpales i zgwalciles…-musiala jakos go podejsc
Zaśmiał się, bo już widział jak ochrona reaguje na takie wieści lol
-Dobra, masz 3 sekundy…1,2,3…-i zapewne sie bie odezwal -Miguel!!! Zeiazales mnie!nacpales ze nic nie ogarnialam i zgwalciles w nocy!!!!
Zasłonił jej ryjek jak się rozkręciła czekając aż się uspokoi